Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere 6900XT ekran kartımı besleyecek kaliteli bir PSU önerisi istiyorum. Corsair'in 10 yıl garanti desteği benim için ilgi çekici.
Arkadaşımda Asus 27 inç 2k monitör var. Sanki biraz daha büyük monitör kullansam fena olmaz diye hissediyorum.
1717971133
OLED miş yeni farkettim efendim. O fiyata IPS alınmaz diye düşünmüştüm.
1717971345
O fiyata bunu alsam nasıl olur?
Sistemim ryzen 5600 ve rx 6900 xt den oluşmakta uygun monitör önerilerine açığım. Bütçeye sınır koymuyorum. 2k mı mantıklı yoksa 4k mı? 31.5 inç veya 32 inç monitörler nasıldır? 4k nın geleceği var mı?
Alma, ailene anlat. Kapıya gelirse polisi çağır. Nereden yazıştıysan ekran görüntülerini al. Mahkemede delildir. Sonuçta ikinci el bir satış. Yüzyüze gerçekleşti. İstediği kadar dediğim dedik davransın. Sen sakinliğini bozma hiçbir şey yapamaz. Dediğim gibi ailene anlat ilk yapacağın iş bu...
Ekran kartı almayı düşünüyorum ve sıfır ekran kartlarına bütçem yetmiyor. İkinci el bir ilanda Zotac RTX 3060 gördüm. 6500 TL ve garantisi bitmiş temiz bir kart. Sonra RX 6600'ü fark ettim. Fiyatı 7600 TL Sinerji'de. RTX 3060 ile DLSS ve RTX dışında RX 6600 yakın bir kartmış. Sizce sıfır bir RX...