deckcadet isimli üyenin son içerikleri

1. D

Thermalright Peerles Assasin Am5 İçin Montaj Kiti

Arkadaşlar selam,thermalright peerles assasin 120 model soğutucunun am5 montaj kitine ihtiyacım var,elinde bu kit olup satmayı düşünen varsa alabilirim veya internet üzerinde satılıyosa link atabilirseniz sevinirim. İyi forumlar.
  2. D

Vento Neptune Vg07f ARGB 4 Fanlı Kasa 1349tl

Arkadaşlar kasayı değiştiricemde bunu mu alayım yoksa 1750tlye sharkoon rgb hex black mi daha iyi
  3. D

🔥İndirim 🔥 Havit Gk71 Profesyonel Yayıncı ve Oyuncu Mikrofonu Kuponlar ile 1599 TL !!!

Ikisi arasinda kaldim razer aldım ses kalitesi gayet iyi,havitin incelemelerine baktim havitte iyi hatta xlr destegi ve dahili gurultu engellemesi oldugu icin daha cazip gozukuyor ama marka farkindan dolayi razer oneririm kesinlikle memnun kalirsin.
  4. D

Hangi Kulaklığı Tercih Etmeliyim

Hocam bu bütçede kablosuz kulaklık önermiyorum kalitesiz oluyolar,bütçenize uygun birkaç alternatif var ama benim tavsiyem biraz klişe olucak cloud 3. 1 Yıldır kullanıyorum herhangi bir problemi yok,çok rahat kafayı rahatsız etmiyor,mikrofonu kaliteli,uzun süre bozulmadan kullanabilirsiniz...
  5. D

Spiderman 2 Türkçe Nasıl Yapıcam

Ben calypso çeviriden yama yapmıştım herhangi bir sorun olmamıştı,kurmasıda basit zaten yamayi indirdiğin yerde yazıyor nasıl yapılacağı,şimdiden iyi oyunlar hocam
  6. D

Razer Seiren V3 Mini (Mikrofon) Sepette 1.782 TL (Amazon.Com)

Bende de cloud 3 var,bugun ikisinide denedim,aralarinda bariz bir ses farkı var seiron çok detayli ve temiz ses alıyor,cloud'3ün mikrofonuna göre sesim daha net kayıtta. Eğer içerik üretmek vs için kullanacaksanız aralarındaki fark tatmin edicektir ama discordda veya oyunlarda sesli sohbet için...
Geri