deegg isimli üyenin son içerikleri

1. D

5 bin TL'ye kadar CS2 için fare önerisi

Selamlar herkese, G PRO Superlight 2 kullanıyorum. Mouse değiştirmeyi düşünüyorum. İnsanlar bu fareye tapıyor ama benim hoşuma gitmemeye başladı. Muase sevmediğim özellikleri, yumurta tutuyor gibi hissediyorum. Göbek kısmı çok yüksek gibi ve plastik olmasından kaynaklı da çok sert olduğunu...
  2. D

CS2 için monitör önerisi?

Selam arkadaşlar, CS2 için monitör önerisi konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Bütçe 10k civarı ve yapabilmek istediğim ayarları aşağıda ekte yer alan görüntüde belirtiyorum. Yani almak istediğim monitörde bu özelliklerin ayarlanabileceği bir monitör olsun istiyorum. Cs2de aldığım fps...
  3. D

Fps değerlerim normal mi CS2?

Sorun yok derken kendinde sorun aramaya başladın:d benimde demek istedigim buydu
  4. D

Daha fazla sorun olduğunu düşünmeye başladım
  5. D

Hocam arayıp bakabilirsin kendisi maç atarken infernoda video var sistemi yazınca çıkıyor. Video Atilali 1 ay olmuş
  6. D

4:3 1280x960
  7. D

Peki teşekkürler
  8. D

1 ay önce çekilen videoda aynı sistem 580 veriyor
  9. D

Bu kasanın 550 civarı vermesi gerektiğini düşünüyordum
  10. D

Merhaba, Yeni bir bilgisayar aldım bugün ve CS2 de 380 FPS veriyor. Bu değerler normal mi? Ve 6000mhz olması gereken ram 5.2 degerindeydi. 6000e çektim fakat açılmadı PC bu sefer. Sonra bios pili çıkarttım taktım 4.6 dan devam etti. Ne yapmam lazım? Eklemeden devam mi etmeliyim. Windows...
  11. D

Hyperx cloud 3 cs2 ses sorunu

Cs2 sürekli oynayan birisiysen bir farklılık hissediyor olmalısın ya
  12. D

Hocam sence cs2 sesleri aynı mı? 1751099995 Program vs indirdin mi?
  13. D

Merhabalar, Hyperx cloud 3 wireless aldım, kulaklığı çok beğendim. Sürekli cs2 oynayan birisiyim, kulaklık sesleri cs2 de önceki kulaklığımdan daha farklı geliyor, ses kasmamı zorlaştırıyor. Daha basslı ve daha ince sesler veriyor oyun oynamamı zorlaştırıyor, bu konu hakkında yardımcı...
Geri