Deepack isimli üyenin son içerikleri

1. D

BABAMA İŞ İÇİN 10K BÜTÇE İLE LAPTOP ALICAM

Babam için bulduklarım bunlar: SADECE İŞ...
  2. D

OPPO RENO 6 alınır mı

7-10k arası telefon önerir misiniz? ben internetten bakarken Oppo reno 6 hoşuma gitti ve özellikler iyi gibiydi. sizce nasıl? Oyun oynamıyorum genelde sadece sosyal medya veya dizi/film platformlarında takılıyorum. oppo reno 6 nın özellikleri nasıl sizce başka markalarda daha iyi telefonlar...
  3. D

F/P GÜNLÜK VİTAMİN ÖNERİSİ

Geçen gün indirimden faydalanıp HIQ Nutrition 'dan multi vitamin Omega 3 D3+K2 vitaminlerini aldım. Şimdide senelik stok için daha uygun F/P vitamin almak istiyorum. https://proteinocean.com/gunluk-vitamin-paketi?boyut=1-paket Efsane kasım indirimi ile birlikte 2 paket 446TL ye geliyor...
  4. D

16 YAŞINDAYIM SUPPLEMENT KONUSUNDA KAFAM KARIŞIK

Yaşım 16 bundan daha önce profesyonel olarak lisanslı bir şekilde 8 sene futbol oynadım, son zamanlarda ise futbolu bıraktım ve 6 aydır GYM (Fitness) sporu ile uğraşıyorum Boyum: 1.70 Kilom: 51 Amacım kilo almak ve boyumun uzamasını tetiklemek. Pump hissi veya acayip etkili antrenman yapmak...
  5. D

OPPO RENO 6 ALINIR MI?

8.3K ya oppo reno 6 modelini buldum ve cidden çok hoşuma gitti. bütçem maximum 10.000TL O yüzden fiyatını hak etsin istiyorum. Tasarımı, kamerası ve işlemcisi güzel olsun Sizce alınır mı? aynı veya daha iyi özelliklere sahip başka telefon önerisi olan varsa yazabilirsiniz, şimdiden herkese...
  6. D

Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz

bütçe 2k (mouse için sadece) wireless istiyorum, hafif olmalı ve kablolu gibi performans vermeli. Kriterlerim bunlar ve uyuyor gibi sadece başka rakibi var mıdır, alınır mı diye sormak istedim.
  7. D

Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g-pro-x-superlight-kablosuz-oyuncu-mouse-beyaz.html alınır mı?
  8. D

Çözüldü✓ Logitech G733 7.1 mi yoksa Logitech G Pro X Wireless mı

Logitech G Pro X Wireless çok güzel bir kulaklık çok memnunum fakat G733 ün hafifliğide acayip iyiydi denemiştim zamanında fakat Logitech G Pro X Wireless ı 1900 e aldım teknosa barkodları karıştırmı kablolu ile o yüzden değdi. haberiniz olsun ^^
  9. D

şuan kullandığım kulaklık James Donkey 711 ve 374 grammış (ilk kulaklığım) o yüzden g pro x wireless tercih ettim (320gr) herkese teşekkür ederim önceki post olsun bu post olsun. Çözüldü demeyeceğim bu konuya, deneyimlerimi belirtirim
  10. D

bu sabah bir kulaklık alıcam (daha önce hyper x mi logitech g pro x wireless mi diye sormuştum) ama bu sefer kafam yine karıştı. Logitech G Pro X Wireless 2.599,00 TL Logitech G733 2.479,00 TL ikisi de benzer özelliklere sahip ama teknik özellikler bakımından logitech g pro x wireless bir tık...
  11. D

Çözüldü✓ Logitech G pro X wireless / Hyperx clourd 2 wireless'dan Hangisini Almalıyım?

knk g pro x 1500tl ama wireless modeli yazdığım üzere 2600tl
  12. D

Çözüldü✓ Logitech G pro X wireless / Hyperx clourd 2 wireless'dan Hangisini Almalıyım?

bu akşam veya yarın wireless bir kulaklık alacağım. Baya bi araştırdım ve logitech almaya çok yakınım sayılır fakat hyper x cloud 2 nin özellikleride çok iyi hatta logitech ten sanırım daha iyi ama pek bir bilgim olmadığından karar vermekte zorlanıyorum Logitech G PRO X Wireless teknik...
Geri