Merhaba geçenlerde monitor aldım fakat içinden DP kablosu çıktı laptopta ise sadece HDMI girişi var bu kablo 180hz FHD görüntü verebilir mi? Teşekkürler...
Nolur nolmaz iade talebi oluşturdum internetten yarın her türlü götürücem zaten ya garantiye ya para iadesi ya da değişim bir şekilde hakkımı alacağım. Keşke hiç uğraşmadan yapılabilse bu işler, paramızla rezil oluyoruz resmen.
1726070813
yardımın için teşekkür ederim
hocam test yapılması için direttim adam ısrarla test yapmadı bir sıkıntı olursa mağazaya getirin dedi şimdi eposta atacağım eğer iade kabul etmezlerse monitor kusurlu olduğu için ve garantisi olduğu için asusa mail atmayı düşünüyorum para iadesi olmasa bile üstüne fazladan para ekleyip başka bir...
Bugün 180hz monitor aldım fakat 165hz de bir sıkıntı yokken 180 e geçince beyaz beyaz çizgiler gelip gelip gidiyor ve ekranın her yerinde olmaya başlıyor. 4 farklı kabloyla denedim (yeni HDMI , DP) ve 3 farklı bilgisayarda denedim sorunun monitorde olduğuna eminim. Ne yapmalıyım (vatandan...
bunu alacaktım zaten fakat bunun siyahları düzgün göstermeme ve 180hz de çeşitli sıkıntıları olduğunu okudum hem yabancılarda hem tr de olmak üzere ve üstte bahsettiğim üzere geçen haftalarda alan 2 arkadaşımda bu kroniklerden muzdarip. Yine de teşekkür ederim
1725984931
Düzgünce bir konu...
Öyle demek istemedim fakat sorumu cevaplamadan akıl vermeye çalışan o kadar insan dolu ki böyle ortamlarda. Ben de senelerdir bilgisayarları bileşenlerini araştıran, bilen biriyim fakat herkes her şeyi bilmek zorunda değil bu yüzden sizin gibi tecrübeli,bilgili insanların fikrini önemsiyorum...
hocam aynı fiyat demişsiniz arada 4000TL yani neredeyse arkadaşın aldığı ve inş benim alacağım monitorun fiyatı kadar fark var 😀
1725980832
monitoru kullanalı 1 ay olmuş. Memnun musun ben de almayı düşünüyorum yarın mağazadan
arkadaşlar sorum bu monitorun kronik sorunu olup olmamasıydı herhangi bir monitor önerisi istememiştim ve bunu gayet de güzel belirttiğimi düşünüyorum. Herkesin kullanacağı alan ve şekil farklı. Açıklık getirmek adına bütçem en başta 3-4k idi daha sonraları araştırdım ve full pivot özelliği olan...
hocam çıkabileceğim en üst bütçe bu zaten elimdeki pc de laptop ve çok iyi değil. Seneye kasa bilgisayar ve daha iyi bir monitor alana kadar bunu kullanırım diye düşünüyorum. Muadili AOC 24G4X modeliydi fakat geçenlerde 2 arkadaşım aldı ve ikisi de 180Hz de çeşitli problemler yaşıyor ve yabancı...
Uzun araştırmalarım sonucu bu monitoru almaya karar verdim ve yarın nasipse mağazadan gidip alacağım: https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-tuf-gaming-vg249ql3a-1ms-180hz-full-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
bu modelin gördüğüm üzere ölü pixel sorunu veya ışık sızması sorunu yok...
premiumun farkı nedir ASUS VG249QL3A ile AOC 24G4X arasında kaldım da asus 800tl daha pahalı ama ileride birini 2. monitor yapıcam 380hz asus almayı planlıyorum