Orjinaldir heralde o kadar kurcalamadım @sfky9842
@emreBeoa Ekstra bir program vs yüklemeden windows un kendi ses kaydedicisini kullanarak telefondan müzik açıp onu kaydettim. Telefonun hoparlörü yarı ses düzeyinde. İlk 10 saniye balkon vs açık kasanın ve klimanın sesini ne kadar aldığını...
Benim gx30 geldi. Kargoyu hepsijetle yaşanan sıkıntıdan dolayı kendileri getirdiler(konum Ankara) Ufaktan bi denedim parasını her türlü hak ediyor. Ses kalitesi güzel. Yanında usb hub göndermişler hediye olarak.
dostum selamlar o kasanın üst kısmına 360mm sıvı soğutma sığmıyor bildiğim kadarıyla. Öne takarsan da tam performans alamayabilirsin. Üst kısıma 360mm soğutma sığan kasalara bakmanı öneririm.
Geri kalan parçalar da uyumlu ve güzel. Ancak diğer parçalardan ramleri 32 yapıp, power ı 850 ye falan...
bendeki pulse u satıp pure modelini almayı düşünüyordum. hatta sipariş geçtim. cw çıkma durumundan tırsıp siparişi iptal ettim. hb iade kabul ediyor mu bilginiz var mı cw çıkarsa
Bende Pulse modeli var. İlk başta ufak bi coil whine var gibiydi. 2-3 gün biraz kullandıktan sonra ses kesildi. Max 64 derece gördüm %100 kullanımlarda bile
Ustam 2 tane oyunda denedim kart %90 kullanımlarda 300w üstüne çıkıyor. 60-62 derece civarında gezindi. Fanlar 1200-1300rpm geçtikten sonra kasayı açıp dinlediğimde bi tık coil whine var gibi geldi bana. Ancak kapağı kapatınca dışarıdan herhangi bi cızırtı vs duyulmuyor.