kasanın power tuşuna basıyorum ve ekran simsiyah monitör gelmiyor lossless scaling aldım optimize et dedim bi şeyler oldu restart attım pcye ve siyah ekrandan başka bir şey göremiyorum
metro exodus enchanted edition türkçe yama indiricem qnoopsv3 yaması hata veriyor kurulu oyun dosyasını seçemiyorum
anonymusun türkçe yaması varmış yüklemeye çalıştım norton antivirüs trojan var diyor trojan.gen.mtb gibi bir şeydi nasıl türkçe oynucam ben bu oyunu yardımcı olabilir misiniz
hocam deneyip haber vericem çünkü ben sanırım rami yükseltmek icin biosa bakmıştım
1737260873
hocam cidden denedim donmadı pc pyundan cıkınca ramlerde sıkıntı var demi şimdi tüm pcyi götürmeye gerek kalmadı yani
hocam driverı güncelledim windows güncelledim bi tek biosa baktım o güncel değil elimde de flash bellek yok güncellemeli miyim onu parçalar konusunda da hiç bilgim yok ssd nasıl çıkarılır takılır bilmem ama ram biliyorum sadece itopyadan almıştım kasanın kutusu da yok götüremiyorun valla delircem
arkadaşlar pcyi alalı 3/4 gün olmadı ryzen 5 7600x gtx 4060 lı sistem herhangi bir oyunda alt tab atınca ya da oyundan çıkınca pc donuyor dıt sesi de çıkmıyor öylece donuyor kasayı kapatıp açmadıkca asla geri gelmiyor ne yapmam lazım
arkadaşlar pcyi alalı 3/4 gün olmadı ryzen 5 7600x gtx 4060 lı sistem herhangi bir oyunda alt tab atınca ya da oyundan çıkınca pc donuyor dıt sesi de çıkmıyor öylece donuyor kasayı kapatıp açmadıkca asla geri gelmiyor ne yapmam lazım