Kablolu Hyperx Cloud III Kullanıyorum ve en uzun halinde bile kafama tam oturmamakla beraber hafif öne çeksem de sol kulağıma uzun kullanımda baskı uyguluyor. Almadan önce boyutlarini dusununce şüphe etmiştim ama aldıktan sonra çok umursamadim lâkin artık canımı sıkmaya başladı. Daha önce James...
Kablolu Hyperx Cloud III Kullanıyorum ve en uzun halinde bile kafama tam oturmamakla beraber hafif öne çeksem de sol kulağıma uzun kullanımda baskı uyguluyor. Almadan önce boyutlarini dusununce şüphe etmiştim ama aldıktan sonra çok umursamadim lâkin artık canımı sıkmaya başladı. Daha önce James...
Edit: 2. Elden Alienware AW2724DM aldım, son derece memnunum. 2. Elde Sahiplik aktarımı mevzusu, ve 2025 modellerinden itibaren Yerinde Garanti seçeneği bundan sonra monitörlerde ve laptoplarda Dell markasına öncelik vermeme sebep olacak.
Merhabalar. Az önce BIOS güncellemesi yaptım. Yaparken zaten şöyle bir sorunum oldu: Ez flash olarak BIOS ekranından guncellemeyi yaptım. Update Successfull ile yeniden başlatma seçeneği geldi ve OK bastım ancak sonrasında kasa çalışmasına rağmen uzun bir süre siyah ekranda kaldı. Anakart ASUS...