Dostum kusura bakma gecenin bu saatinde seni yordum
beynin kafan çok yorulmuştur benim gibi biriyle uğraşırken
hakkını helal et bunun için
ben pek anlamıyorum kendimde kararsız bir insanım genellikle
içime sinen neyse o olsun diyorum
bu attığım bilgisayar içime sindi bütçeme uydu aldım
ayrıca...
Dostum öyle bir yazmışsınki sanki karşında küçük çocuk var
benim söylediğim fikir danışmak istediğim
konu şu
şu kadar param var kasa için bu paranın kuruşu kuruşuna en iyisini istiyorum
burdan yola çıkarak zaten tavsiyelerinizi istedim
sen bana gelip ya şöyle şöyle sistem var 70 bin
biraz...
Hocam benim oynadığım oyunlar sabit o ihtiyacıma göre bunu aldım 7500x3d işlemciyle 7500f arasında baya bir karşılaştırma yaptım sonrasında bunu seçtim işte çünkü 1-2 ay sonrasında vazgeçip bu özelliklerlede devam edebilirim diye düşündüm ve bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek bulamadım 3...
Güncelleme olarak ssd yükselttim Lexar NM790 1TB ekledim kasanın 850w versiyonunu ekledim 1-2 ay sonrada işlemciyi 7800x3d ile değiştirmeyi düşünüyorum
1781477821
konuya baktım hocam fiyatı öyle görünce ciddiye almadım sadece ondan dolayı bunu tercih ettim sonrasında bugün sipariş verdim iptal...
Bütçem 60 bin orası doğru fakat önerilen sistemi 170 bin olduğunu görünce dalga geçildiğini düşündüm konuyla ilgili gerçekten fiyatı 58 bin lirayamı düşmüştü bu sistemin??
1781477611...
Hocam bunlardan ziyade açıkçası tercih meselesi oldum olası tüm sistemlerimde nvidia kullandım ve alıştığım markadan ilerlemek istiyorum önceden işlemci konusunda da intelden ilerliyordum fakat sonradan amd tercih etmeye başladım şimdi komple sistemi yeniliyorum belki ekran kartı konusunda da...
Hocam ciddi mi attınız dalga geçmek için mi attınız pek anlayamadım açıkçası teşekkürler yinede tavsiyeniz için attığınız sistem 169 Bin TL gösteriyor...
Merhaba 50-60 bin tl arasında ileride geliştirmeye açık ddr5 sistem önerisi arıyorum arkadaşlar öncelliğim amd işlemci ancak ekran kartında amd tercih etmek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden