Değirmencidayı isimli üyenin son içerikleri

1. Değirmencidayı

132.957 TL'ye Daha İyi Bir Oyun/Yayın Bilgisayarı Dizilebilir mi?

5080 li toplanır bu fiyata maksimum bilgisayarda 5080 65k şuan ama iyi bi sitemi bilmiyorum onu saymazsan 70k var en ucuz 15k 7800x3d b850 bi anakart 10k 32 gb ram 20k 6000 mhz cl36 var 2 3k daha koyarsan 6000mhz cl30 lar var 1 tb gen4 ssd 7k wd blue sn5100 var bende kullanıyorum iyi kasa 4k...
  2. Değirmencidayı

30k Bütçeye Konsol Mu PC mi?

art arda oyun almazsan indirim yapıyo öyle biraz daha uyguna gelir ama napıcan ps işte tekel oldukları için bizde türkiyede yaşıyoruz
  3. Değirmencidayı

30k Bütçeye Konsol Mu PC mi?

sahibindende ps5 i sıfır veren dükkan ilanları var yaşadığın yere yakın varsa 26 bine falan veriyolar gta6 nın parasıda çıakr öyle yaparsan
  4. Değirmencidayı

Öneri Fan Çoklayıcı Önerisi

10 girişimi var bunun
  5. Değirmencidayı

Öneri Fan Çoklayıcı Önerisi

anakartımda yeterli jargb portu yok çoklayıcı almam lazım fan hızını msi centerdan ayarlayabiliyorum ama çoklayıcıya takarsam msi centerdan ayarlayabilirmiyim bilmiyorum ayarlanıyosa sadece argb kontrol edebilsem yeter kasamda 7 tane fan var 1 tanede pompanın üstünde argb var
  6. Değirmencidayı

Ps 5 Slim Vs Pro (Almaya Değer mi ? )

hayır değil bence 6 ay falan sonra çıkar max 1 iddia gördüm gerçek midir bilmem ama mali yılları mart dan martaymış galiba o yüzden şubatta çıkarıcaklarmış kesin değil ama
  7. Değirmencidayı

007 First Light Ghost Of Tsushima

007 çok daha iyi bi oyun bence got biraz tekrara düşüyo yan görevleride toplanabilir mi dersin artık o tilki parkur vb görevler 007 çizgisel bi oyun bide açık dünyada değil 007 yi alırdım ben olsam
  8. Değirmencidayı

Yardım Bu Ramleri Beraber Kullansam Ne Olur

iki farklı marka ram aynı anda çalışmama ihtimali var sistemi bozma ihtimalinde var hatta bazen aynı ramden bi tane daha alınca aynı rami değiştirebiliyolar güncelleyebiliyolar falan ona bile dikkat etmen lazım
  9. Değirmencidayı

İtopya Lexar 16gb Ram İndirimi 15.200?

çöktüm 5 tane sağolun hocam kriz sonu 50k ya okuturuz iyi indirim miş
  10. Değirmencidayı

Steam Sepeti $180'a Almaya Değer mi?

silent hill ler lies of p warhammer 40k alınır replaced ı asla alma çünkü oyunun grafik hariç hiçbir şeyi iyi değil diğerlerini bilmiyorum
  11. Değirmencidayı

Bilgisayarcı Windows 10 1809 Kurdu

formatdamı atılmıyo
  12. Değirmencidayı

5800X3D 10Yıl Versiyonu Görüldü!

olayı ne bu işlemcinin yenilenmiş halimi 5800x3d nin
  13. Değirmencidayı

Yardım Atk Neptune N9 Kablosuz Alınır mı

aralarında en iyisi atk n9 boşuna diğerleriyle kafanı yorma bu fiyata da en iyisi o al geç 1782482729 bide çıkabiliyosan ultraya çık daha temiz ses veriyo o o kulaklığın tek eksisi pedleri deri terletebilir ama internette satılıyo pedler bununki çıkabiliyo diye biliyorum rahatsız ederse değişirsin
  14. Değirmencidayı

Bu Klavye ve Mouse Alınır mı?

mouse atk a9 al klavye bu bütçede düzgün ürünler yok biraz arttırmaya çalış bütçeyi
Geri