5080 li toplanır bu fiyata
maksimum bilgisayarda 5080 65k şuan ama iyi bi sitemi bilmiyorum onu saymazsan 70k var en ucuz
15k 7800x3d
b850 bi anakart 10k
32 gb ram 20k 6000 mhz cl36 var 2 3k daha koyarsan 6000mhz cl30 lar var
1 tb gen4 ssd 7k wd blue sn5100 var bende kullanıyorum iyi
kasa 4k...
anakartımda yeterli jargb portu yok çoklayıcı almam lazım fan hızını msi centerdan ayarlayabiliyorum ama çoklayıcıya takarsam msi centerdan ayarlayabilirmiyim bilmiyorum ayarlanıyosa sadece argb kontrol edebilsem yeter kasamda 7 tane fan var 1 tanede pompanın üstünde argb var
hayır değil bence 6 ay falan sonra çıkar max 1 iddia gördüm gerçek midir bilmem ama mali yılları mart dan martaymış galiba o yüzden şubatta çıkarıcaklarmış kesin değil ama
007 çok daha iyi bi oyun bence got biraz tekrara düşüyo yan görevleride toplanabilir mi dersin artık o tilki parkur vb görevler 007 çizgisel bi oyun bide açık dünyada değil 007 yi alırdım ben olsam
iki farklı marka ram aynı anda çalışmama ihtimali var sistemi bozma ihtimalinde var hatta bazen aynı ramden bi tane daha alınca aynı rami değiştirebiliyolar güncelleyebiliyolar falan ona bile dikkat etmen lazım
aralarında en iyisi atk n9 boşuna diğerleriyle kafanı yorma bu fiyata da en iyisi o al geç
1782482729
bide çıkabiliyosan ultraya çık daha temiz ses veriyo o o kulaklığın tek eksisi pedleri deri terletebilir ama internette satılıyo pedler bununki çıkabiliyo diye biliyorum rahatsız ederse değişirsin