Değirmencidayı isimli üyenin son içerikleri

1. Değirmencidayı

5070ti İçin Ryzen 7 9700x İşlemci Nasıldır?

oyun için alıyosan 7800x3d al iş içinse intel modellerine yönel 1784520217 anakart bütçenide söylersen öyle bi öneride bulunabilirim
  2. Değirmencidayı

Çözüldü✓ Yeni Mouselar mı Eski Mouselar mı

aula v9 pro plus mı ne o vardı 3950 olan ona bak iyiydi yorumları baya
  3. Değirmencidayı

MSI Mpg X870e Carbon Wıfı Alınır mı?

ne gerke varkı onu almaya görüntü için alıyosan arkadan kablo destkelyene modeller al onlar çok iyi durur Üst Segment (X870E / X870 Modelleri) En yüksek performans, PCIe 5.0 desteği ve geniş hız aşırtma (overclock) potansiyeli sunan tepe modellerdir: ASUS ROG Crosshair X870E Hero BTF: ASUS'un...
  4. Değirmencidayı

5070 7800x3d Tavsiye

enermax revo lll bide raijintek cratos a bak lite değil ama normal sürümü
  5. Değirmencidayı

5070 7800x3d Tavsiye

ben amd kullanıyorum 9070 xt kullanıyorum bir sorun yaşamadım 1 kere uyku moduna aldığımda ekran falan gitti fanlar durdu yenden açtığımda açık kalan programlar falan açıktı hala sonraki güncellemede düzeltildi oda yanlış ayar yaptıklarından oluyo genelde o sorunlar yada başka praçadaki...
  6. Değirmencidayı

Fifine H9 Vs Razer Barracuda X

öyle diyo kullanıcılar falan yeni ürünlerde o sorunları düzeltilmiş
  7. Değirmencidayı

Fifine H9 Vs Razer Barracuda X

atk a9 ultra al cızırtı sorunu falan vardı onlar halledilmiş
  8. Değirmencidayı

Hazır Sistem Alınır mı

bunu kaaç yıl kullanıcaksın bikaç gün uğraş pişman olma paranla rezil olursun
  9. Değirmencidayı

150k ile Sistem Kurma Önerisi

zotac indirime giriyo genelde iyi marka o modelde iyi sorun çıkarmaz
  10. Değirmencidayı

5070 7800x3d Tavsiye

rami ikinci el al 16 ram parasına 32 ram satılıyo sarı sitede ssd yi 2. el almana değmez 3k falan kar edicen max ssd yi wd blue sn5100 le değiş okuma yazma hızı daha iyi sistemi oyun için alıyosan 9070 xt al
  11. Değirmencidayı

Yardım Raijintek Cratos 850 Black 80plus Gold Psu 4999tl Alınır mı?

verimliliği daha yüksek onun harici pek bi farkı yok gibi revo lll modeli atx 3.1 bu arada onu alabilirsin
  12. Değirmencidayı

Yardım Raijintek Cratos 850 Black 80plus Gold Psu 4999tl Alınır mı?

alınır sisteminide çok rahat emanet edebilirsin bide enermax revo lll var rakibi oda hangisi daha iyi bilmiyorum ama ikiside bayuua iyi psu onada bi bak
  13. Değirmencidayı

5070 ti ın bu paraya fazla olduğunu anlatmaya çalışıyorum 30k falan düşüp aynı sistemi toplayabiliyosun zaten ki parçada düşmedim sadece ram cl36 bide sıvı soğutucu diyebilirsin ama zaten sıvı soğutucu 7800x3d yi baya iyi sıcaklıklarda tutabiliyo bide bu işlemciyi oyun için alıyosun 9800x3d...
  14. Değirmencidayı

Wraith'den Gammepad Alınırmmı 2 K Bandına Gamepad

malzeme kalitesi falan daha iyi bu bütçede en çok alınan tercih edilen kol bu zaten kullanmadığım için detaylı yorum yapamam ama daha iyi olsa fantech i önerirlerdi
  15. Değirmencidayı

denedim oluyomuş ama vatandaki 65klık 5080 i beklersen ve işlemciyi 7800x3d e düşürmen gerekiyo 5080 65k 7800x3d 13k gaming gecesindeki tomahawk var şuan en iyi şuan alamazsanda baya iyi b850ler var bu paraya 11k 32gb 6000 cl36 ram 20k 1tb gen4 m2 7k 3k sıvı soğutucu şuanlık en iyi ocypus delta...
Geri