şunu anlamamız gerekiyor hocam, bu kulaklıkta net bir ses yok temiz bir ses yok. basslar ile boğulmuş boğuk bir ses var, enstrümanları müziği arka plana...
doğru gerçekten fason bu
1769219129
kulaklıktan anlayan birisi bu grafiği gördükten sonra asla önermez. öneren arkadaşlar da bakıp bir şey anlasa onlar da...
tek klavyem olduğunu düşünmen gülünç :D iyisini de kullandım kötüsünü de, allaha şükür alabiliyorum istiyorsam. senin deneyimsizliğin ile konusman çok 😂...
ne alaka la, aksine ben o logolu diye 2 kat satanlara haterlık yapıyorum. hiç alışverişim bile yok onlardan. bu ürün de onlardan ucuz diye iyi olduğu...
tamam işte öyle enayiler var ben de ondan bahsediyorum ya, ben de sırf kablosuz diye bir kulaklığa 3.5k versem ben de överim. kulaklık dediğin ses almak...
ben ürüne veya markaya laf söylemiyorum, mchose zaten iyi marka. benim lafım direkt tüm kablosuz kulaklıklara, bu dediğim hepsinde geçerli çünkü. kablosuz...
enayilik cunku kardesim, yarı fiyatına aldığın kablolu ile benzer performans verecek, hatta kablolu olan fp ise daha iyi performans bile verebilir. sırf...