deiinzz isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL, Kp40 2.499 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap)

ben test etmedim de test edenlerin sonuçları böyleymiş
  2. D

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL, Kp40 2.499 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap)

gecikme değerleri kötü bayağı. bu fiyatlarda olan thunderobot g30s te edition kablosuzda bile 1ms veriyor. bu ürünün wireless da 56ms vermesi cidden inanılmaz, bt de daha az vermesi daha da inanılmaz. aşırı kötü bir yazılımı var veya sorunlu parti bilemiyorum ama kabul edilebilir bir şey değil...
  3. D

Blade Y Full Speed İçin İdeal mi ?

sleeve + 3-5 ayda bir skates değişimi şart. soa ve ace seriesden daha hızlı tabi ki
  4. D

Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

bilgisiz birisin boş ürünler öneriyorsun. umarım sana bakıp da ürün alan birisi olmaz.
  5. D

Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

hocam o arkadaş varya off of
  6. D

ben de o konudaydım ya :) hatta yazdım bence sen haklısın diye, o arkadaş da sinirlendi
  7. D

valla hocam, sen yardımcı olmaya çalışıyordun o atarlanıyordu
  8. D

aldı t300 1-2 ay geçti şimdi satışa koymuş
  9. D

🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

kablolu ile aynı fiyata mı aldın onu canım kardeşim.
  10. D

simgot ew200 alırdım ben, ama mikrofonu yok kablosu da kısa.
  11. D

kablosuz mu kablolu mu istiyordun, bu arada şahsen kulakiçi öneririm. daha ucuz ve fp oluyorlar
  12. D

kulak üstü mü kulakiçi mi kullanım amacı ne bütçe ne ne istediğini belirt öyle önerelim hocam
  13. D

dediğim gibi bilemiyorum artık yanlış mı ölçtüler ne yaptılar bilgim yok, fakat attığım grafiğe göre yorum yaptım. senin ilk attığına göre fena değil dinlenebilir. ve bana göre oyuncu kulaklıklarıyla müzik hala daha dinlenmez, 10 yıl geçse de dinlenmez. bana göre diyorum, normal bir kullanıcı...
  14. D

Xbox mı daha uygun PlayStation mı?

playstation al, zamlanmadan 1 yıllık plus al. keyfine bak sonra, gamepass aşırı pahalı.
  15. D

hocam hatırlıyor musun, başka forumda konu açan bir eleman vardı. zorla inat edip t300 rs gt alcam diyordu, seni de sinirlendirmişti hatta.
Geri