dejavu3535 isimli üyenin son içerikleri

1. D

1 yillik game pass aliniyor mu?

Eskiden oluyordu da şuan bende araştırıyorum, hangi platformda kullanacaksın hocam
  2. D

Gamepass hakkında destek

Merhabalar şuan en uygun gamepass alma yöntemi nedir? Araştırdım ama bulamadım bilgisi olan varmı? PC de kullanacağım.
  3. D

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 33000TL

Nvidia tr ye daha çok stok getiriyor
  4. D

Newegg de bile göremedim ben
  5. D

Stok ve ilgiye göre fırsatçılık yapıyorlar tabi ki , atıyorum 35 binden satsa adam 3-4 bin kar edecektir ama deli gibi talep var o fiyata koysa 50 tane anında gidicek 40 a koysa 25 tane gidicek ama adam daha çok kar edicek 😂
  6. D

Stoklar artık duruma göre bende istiyorum hocam 1 sene zor bulunur gibi , ramlerden biri arızalı çıktı xpg white 6400 MHz modelini sipariş verdim , bunları değişime göndereceğim sonra da satarım muhtemelen, dış kasa gerçekten çok tatlı bir model herkese tavsiye ederim premium hissi veriyor
  7. D

Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, herhangi bir ısınma, bobin sesi , fazla güç çekimi gibi driver gibi herhangi hiç bir arıza ile karşılaşmadım, başlıktaki gigabyte modeli kart , bilginize sunarım tavsiye edebilirim. 1745477392 + %20 KDV + üretici firma kar eklemesi + distübratör kar ekmelesi ...
  8. D

0 aldığım sistemin rami arızalı çıktı (incehesap6

vatandan önerin varmı hocam beyaz renk?
  9. D

https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-32gb-2x16gb-lancer-beyaz-ddr5-6400mhz-cl32-1-40v-rgb-pc-ram.html Şunu istiyorum fırsat bulursam , hem kasa beyaz renk uyumu olur
  10. D

Laxer thor diye bir modeldi 1745249135 Gidip elden almam lazım direk hocam
  11. D

Bugün kayıt açtım Kargo kodu geldi verilen de idarelik bir ram bakıyorum
  12. D

Sistem istediğim gibi sistemden memnunum fiyatıda iyi geldi Bana ondan uğraşmadım komple iade ile. 1745247351 Evet hocam
  13. D

Yani çıkabilir hocam o konuda bir itirazım yok, bozuk ürünü göndermişsin zamanımı çalmışsın üstüne uğraştırıyorsun, al rami 3600 3900 tl iade ediceksin altı üstü . 70000 lik sistem almışım sizden o kadar düşürdükleri duruma bak. İade etseler kendime gidip ram alıcam zaten sadece ram ücretini...
  14. D

1 hafta önce incehesaptan gaming gecesinden aldığım sistemin 0 ve test edilmiş olması gereken ramleri arızalı çıktı, arıza tespiti ile ayrı uğraştım saatlerce , ram i geri gönderdim çift yollamam gerekiyormuş bilgi verende olmadı bana geri yolladılar ve tekrar servise vereceğim, ücret iadesi...
  15. D

Yeni Sistem Kurulumunda Güç Girişi Sorunu

Sistem açıldı, dual Ram yapınca görüntü gelmiyor, biraz güncellemeleri uygulamaları yükleyip bios güncellemesi de yapıcam, biostan bir ayarı var mıdır yoksa tek Ram arızalı mı acaba
Geri