DejavuKing isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım Kaçak telefonun eksileri nelerdir

Zamanında 40k küsüe fiyatı olan 14t pro 21 e mi ne almıştım. 1.5 sene oldu. 2 seneye gidiyor NFC dahil herhangi bir sıkıntı olmadı. Cihazım dirençli.
  2. D

Öneri 50CC Motorla otobana çıkabilir miyim ceza gelir mi?

Saçmalık işte MT25 var bende 170 leri görüyor. Diğer 250 likler 130-140 ları görüyor. Akan otoyol trafiği için gayet yeterli hızlar
  3. D

90-100 le gitse bile ruhsatla motorun cc si uyusmuyor. Polis cevirirse evrakta sahtecilikle işlem yapılır. Motor bile baglanabilir
  4. D

Hocam yasada böyle bir şey yok. Karayolları trafik yönetmeliği 50 cc diyor. Polis böyle bir durumda ceza yazsa bile itiraz ile iptal edilir. 1777209254 50 cc ile otoyola girilememesi bence mantıklı bir karar. 50cc motorlar otoyol trafiğine ayak uydurabilecek güçte makineler değil
  5. D

İyi sallamışsın. Hgs etiketi alabil. 170-180 leri gorebil ama otobana çıkma. Nerde bu 300cc yasağı
  6. D

Arabaya lastik tavsiyesi

Falken ziex ze310 eco run veya ze320. 5 yıldır kullanıyorum. Yağmur yol tutuşu A sınıf. Japon malı. Çok ciddi kaza atlattım. Tam sağ tam sol yaptığım durumda lastikler yere yapıştı adeta.
  7. D

🔥İndirim 🔥(1 Nisan) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

Bu belkin kablo samsung'un 25w orijinal şarj aleti ile A71 cihazı super hızlı şarj eder mi acaba? Biri aydınlatırsa sevinirim.
  8. D

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Varsa ben de özelden kod alabilir miyim?
  9. D

Signal 4'lü Diş Macunu 199 TL (3 model)

Boykot edildiklerinde ne de güzel çekiyorlar fiyatları aşağı
  10. D

Altını nerden almak daha mantıklı?

Ahlatçı holdingi araştırın hocam. O ailenin kurduğu bir banka. Ayrıca her bankadaki bakiyenizin 1.2m kadari TMSF güvencesinde o yüzden rahat olabilirsiniz
  11. D

Altını nerden almak daha mantıklı?

Dünya Katılım bankasına bir bakın hocam. Alış satış arasında 13 tl civarı makas var. Gümüş oranları da baya iyi.
  12. D

Windows key olan var mı

Hocam kurumsallara enterprise kuruluyor. Yanlış biliyor olabilir misin?
  13. D

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

1 tl premium ücretinden bahsediyorsan sence alır mı? 🙂
  14. D

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Bende denedim olmuyor sanırım artık
Geri