DejavuKing isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim 🔥Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 60W Şarj Kablosu 122 TL🔥

Bu belkin kablo samsung'un 25w orijinal şarj aleti ile A71 cihazı super hızlı şarj eder mi acaba? Biri aydınlatırsa sevinirim.
  2. D

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Varsa ben de özelden kod alabilir miyim?
  3. D

Signal 4'lü Diş Macunu 199 TL (3 model)

Boykot edildiklerinde ne de güzel çekiyorlar fiyatları aşağı
  4. D

Altını nerden almak daha mantıklı?

Ahlatçı holdingi araştırın hocam. O ailenin kurduğu bir banka. Ayrıca her bankadaki bakiyenizin 1.2m kadari TMSF güvencesinde o yüzden rahat olabilirsiniz
  5. D

Altını nerden almak daha mantıklı?

Dünya Katılım bankasına bir bakın hocam. Alış satış arasında 13 tl civarı makas var. Gümüş oranları da baya iyi.
  6. D

Windows key olan var mı

Hocam kurumsallara enterprise kuruluyor. Yanlış biliyor olabilir misin?
  7. D

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

1 tl premium ücretinden bahsediyorsan sence alır mı? 🙂
  8. D

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Bende denedim olmuyor sanırım artık
  9. D

Yardım IT serisinde ilk olarak welcome to derry izlesem olayları kaçırırmıyım

Filmleri ve diziyi izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim, once filmler sonra dizi izlenmeli. Çünkü dizide filmdeki bazi olaylara gönderme yapılıyor.
  10. D

Dünya Katılım Bankası 3 Aylık TOD Süper Lig Hediyesi

Referans içerikli konular yasak hocam. Geçen ben de buna benzer bir konu açtım. Uyarı verdiler
  11. D

Yardım Motosiklet trafik sigortası icin prime kodu?

Çalışmadı hocam malesef, tekrar kod alıp gönderebilir misiniz? Kampanya detayları aşağıdaki şekilde. 1766667019 Kod paylaşabilecek bir arkadaş var mıdır?
  12. D

Yardım Motosiklet trafik sigortası icin prime kodu?

Merhaba, arkadaşlar motosiklet trafik sigortası için Türk telekom prime üyelerine sigortam.nette geçerli indirim kodu paylaşıyor. Prime olup kullanmayacak olan varsa özelden paylaşabilir mi?
  13. D

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Ekran filmi https://ty.gl/tfvi7etrvjsdb Kılıf https://ty.gl/go0vwcz5ayqt8 Bunlar 10 numara. Aldım, kullanıyorum. Ekran filmini özellikle ECR den alın. Teknetstore un ekran filminden pek memnun kalmamışlar.
  14. D

🔥İndirim Papel mobil uygulamasından Referans kodu ile üye olanlara 50 TL hediye!

Hocam asıl olayi cashback. 250 tl ye kadar da referans ile kazanım oluyor.
  15. D

🔥İndirim Papel mobil uygulamasından Referans kodu ile üye olanlara 50 TL hediye!

Papel mobil uygulamasından Referans kodu ile üye olanlara 50 TL veriyor. Ayrıca davet ettiğiniz her kişi için 50 TL olmak üzere toplam (5 davet ile sınırlı) 250 TL davet ödülü kazanabilirsiniz. Ödül için papele kayıt olduktan sonra onaylı hesaba geçmeniz gerekiyor. Doğrulama yaptıktan sonra 50...
Geri