Kabloyu almaktan vazgeçtim çünkü çarşıda gezdim type c to dp için kablo bulamadım ve internette de araştırdığım kablolarda ucuz olanlar hep bağlantıda arasıra kopma sıkıntısı yaratıyormuş. Bu yüzden alacaksam kaliteli bir şey almam gerekiyor ama onlar da en az 800 liradan başlıyor bence bi...
Tm haber veririm. Bu arada burada 280 TL'ye kablo var ama kablo uzunluğu 1.8m https://www.akakce.com/type-c-donusturucu/en-ucuz-powermaster-type-c-to-4k-1-8-metre-display-kablo-fiyati,1273217246.html
Muhtemelen fiziki mağazalarda kablo fiyatları çok daha ucuzdur o yüzden önce bi çarşıda bu tarz...
Anladım, cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Ben de laptop için aldım monitörü benim laptopta da display port yok bunun yerine type c üzerinden display port var. Bugün internette araştırdım ve HDMI 2.0 üzerinden GSYNC gibi özellikler aktif edilemiyormuş o yüzden ben de gidip bi type c to dp...
Hocam monitörü bugün sipariş ettim ama aklıma bişey takıldı; bildiğim kadarıyla monitör gönderilirken display port kablosu gönderilmiyor, sadece hdmi kablosu gönderiliyor. Hdmi ile kullanırsam herhangi bir kısıtlama ya da sorun yaşar mıyım? Örneğin 180'hzyi verememe, gsync'nin çalışmaması ya da...
Arkadaşlar 20dk-23k civarı hazır sistem alacağım ve forumlarda araştırdığımda birkaç öneri buldum ancak fiyat performans olarak en iyi seçeneğin hangisi olduğunu bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Öneriler...