Merhaba iyi akşamlar. Ben bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum ama karar veremedim açıkçası. Sizce hangisini almalıyım genellikle steam pubg, valorant oynuyorum ve sürekli müzik dinleyen bir insanım
https://www.razer.com/gaming-headsets/Razer-BlackShark-V2-HyperSpeed/RZ04-04960200-R3U1...
arkadaşlar merhaba ben oyuncu mousesi arıyorum. claw şeklinde tuttuğum için mousenin yanındaki makro tuşları oynayışıma ve kullanışıma etki ediyor ben şuanda logitech g300s kullanıyorum makro tuşları yukarıda onun gibi düşünün yanlardaki makro tuşlarını sevmiyorum. bilgili arkadaşlar beni...
Ben FPS oyunları için oyuncu mouse arıyorum yanlarında makro tuşu olmayan güzel bir tane mouse. Pençe şeklinde kullandığım için yanlardaki tuşlarına temas ediyorum ister istemez. Yardımcı olur musunuz?
Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben güzelinden bir tane DP kablosu arıyorum monitörüm SAMSUNG ODYSSEY G4 ekran kartım NVİDİA RTX 4060Tİ. Monitörümde G-SYNC desteği bulunmakta ayrıca yani onunla uyuşan bir kablo. Bu konularda cahilim birazcık
Hocam siz çok yanlış karar almışsınız. VA panel genellikle iş ve film üzerine kurulu bir panel. Bu panelde ghosting ve ışık sızması çok olası bir durum. Oyun için hiç tavsiye edilmeyen panellerden birisi kendisi. Onun yerine IPS veya TN panel alabilirdiniz. Geçmiş olsun yazık olmuş gerçekten...