Delatich isimli üyenin son içerikleri

1. D

HyperX Cloud III vs Razer BlackShark V2 HyperSpeed

Merhaba iyi akşamlar. Ben bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum ama karar veremedim açıkçası. Sizce hangisini almalıyım genellikle steam pubg, valorant oynuyorum ve sürekli müzik dinleyen bir insanım https://www.razer.com/gaming-headsets/Razer-BlackShark-V2-HyperSpeed/RZ04-04960200-R3U1...
  2. D

Claw tutuş mouse önerisi

arkadaşlar merhaba ben oyuncu mousesi arıyorum. claw şeklinde tuttuğum için mousenin yanındaki makro tuşları oynayışıma ve kullanışıma etki ediyor ben şuanda logitech g300s kullanıyorum makro tuşları yukarıda onun gibi düşünün yanlardaki makro tuşlarını sevmiyorum. bilgili arkadaşlar beni...
  3. D

Oyuncu mouse Önerisi

Farketmez
  4. D

Oyuncu mouse Önerisi

Ben FPS oyunları için oyuncu mouse arıyorum yanlarında makro tuşu olmayan güzel bir tane mouse. Pençe şeklinde kullandığım için yanlardaki tuşlarına temas ediyorum ister istemez. Yardımcı olur musunuz?
  5. D

240 hz mönitör tavsiyesi

Bilgisayarın monitörün verdiği hz değerini karşılıyorsa VG249QM1A senin için güzel bir tercih.
  6. D

Hangi DP Kablosunu Almalıyım?

Merhaba ben FPS oyunları oynuyorum genellikle monitörüm samsung g4 odyssey ikisi arasında ikilemde kaldım sizce hangisini almalıyım...
  7. D

Oyuncu mouse Önerisi

Ben FPS oyunları için mouse arıyorumda bana yardımcı olabilir misiniz güzelinden bir tane ve ayrıca mousepadda arıyorum
  8. D

Display kablo önerisi

hocam kusura bakmayın bu aralar meşguliyetimden dolayı bakamadım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için attığınız ürünü beğendim değerlendireceğim.
  9. D

Display kablo önerisi

Hocam DP Kablosu daha iyi hemde g-sync destekliyor HDMI Kablosu desteklemiyor ya. 1707744832 Bozuk değil sapasağlam geldi çok şükür yani.
  10. D

Display kablo önerisi

Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben güzelinden bir tane DP kablosu arıyorum monitörüm SAMSUNG ODYSSEY G4 ekran kartım NVİDİA RTX 4060Tİ. Monitörümde G-SYNC desteği bulunmakta ayrıca yani onunla uyuşan bir kablo. Bu konularda cahilim birazcık
  11. D

Hangisini almalıyım?

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017#bYorum https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274#bTableUrunDetay...
  12. D

Hangi Monitörü Almalıyım?

Doğrudur hocam benimde başıma geliyor :D
  13. D

Gözler sizi yanıltmasın hocam VA panel sonuçta.
  14. D

Almadan önce mutlaka konu açın hocam bu konuda daha fazla bilgili arkadaşlarda vardır elbet.
  15. D

Hocam siz çok yanlış karar almışsınız. VA panel genellikle iş ve film üzerine kurulu bir panel. Bu panelde ghosting ve ışık sızması çok olası bir durum. Oyun için hiç tavsiye edilmeyen panellerden birisi kendisi. Onun yerine IPS veya TN panel alabilirdiniz. Geçmiş olsun yazık olmuş gerçekten...
Geri