bana saçma bir bakış açısı gibi geldi. her kart zaman geçtikçe eski gücünü kaybediyor ama 5060ti mfg desteği dlss4 desteği arttıkça biraz daha performansının artma şansı var. hem 2-3 yıl 2k 240hz oynama şansım varken neden 1080de takılı kalayım ki 2-3 yıl sonra alacağım ekran kartı da 2-3 yıl a...
şuanki monitörümde test için açtım sadece üst köşelerden çok az parlaklık fazlalığı var 100 parlaklık karanlık odada farkediyorum da parlaklığı hiçbir zaman 100e çekmiyorum zaten bu monitörüm bu testten geçti sayabilriim galiba bakalım g65b gelince onda da deneyeyim
bunu neye dayanarak...
sipariş verdim bakalım cumartesi gelecek gözüküyor da displayport çıkmıyorsa içinden g-sync açabilmek için ekstra 500tl bayılmam gerek demek :( hdmi ile g-sync çok sorunlu diye okudum.
1747858153
yardımcı olan herkese teşekkürler geldikten sonra soran olursa paylaşırım düşüncelerimi
samsung yada viewsonic ile devam etmem gerek galiba ama madem bu kadar arkasında durdu samsung almaya çalışacağım umarım gidip direkt mağazalardan alabiliyorumdur kargo beklemek yerine
1747836224
arada sadece 1k farka 32inç var sizde değer mi yoksa sadece gereksiz boyut farkı mı şuanlık tek...
2k 240hz için oledler 15kdan başlamıyor mu yani hedeflediğim fiyatın üstünde kalıyorlar
1747833886
daha önce rapid ips msi g2412f kullanmıştım VA panel hiç kullanmadım bilmiyorum aradaki kalite farkı beni etkiler mi yada va daha mı iyidir peki viewsonic üzerinden yorum yapsak? sadece oyun için...
Daha önce kavisli kullanmadığım için çekingenim biraz ama genel olarak aynı fiyata daha iyi kalite ise neden olmasın? öğrenci indirimini bulamadım yardımcı olabilir misiniz? GIGABYTE daha pahalı ama aradaki farka değecek kaliteyi veriyor mu? ayrıca g6nın alınmaması gerektiğini söyleyen bi kaç...
Merhaba viewsonic ile arasında 4k fark var %40 daha fazla fiyat viewsonic almamda bir sakınca var mıdır yada daha uygun bir fiyatlı alternatif sunabilir misiniz? bide neden alınmazını öğrenebilir miyim?
Merhaba,
Bahsettiğim özelliklere sahip en fiyat performans olarak viewsonic monitörü görebildim ve fiyatı çok yukarı çıkartmak da istemiyorum. 5060 TI ekran kartına geçtiğim için 60fpsden 4x ile 240hz e çıkarım 2k da çözünürlük iyi yükseltme olur düşüncesiyle hareket ediyorum. Monitörler pek...
doğru yaptığıma eminim ama elimde fazladan ptm kalmadı maalesef kalsa pinlerin üstüne falan da koymak isterdim ama galiba tekrardan sipariş edip işlemci gpu dışındaki yerlere de koymaya çalışıcam
ebuy7 sitesinde her yerde olan linkten aldım bir çok kaynak o linke gidiyordu ve ona göre aldım bilmiyorum bana düşük derecelerde çok fark ettirtmedi maalesef diagnoselayabileceğimiz bir şey var mı acaba bide dilerseniz pcnin içinden görüntü atabilirim