DELİ45 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım 5 Bin TL Kulaklık Tavsiyesi

3p ve multi-platform farkı nedir tam olarak aynı ürün gibi duruyorlar isim olarak sadece multiplatform ve 3p ibaresini gördüm nova 3 de
  2. D

fiyat hocam fiyat
  3. D

Hocam diğer öneren arkadaşada aynı cevabı verdim cloud 5 değil 6 ve üstü steelseries ise güzel duruyor kutu içeriğine vs bakıcam eve gidince videodan
  4. D

Hocam ürün yok diyor ama stokta 1784199864 Aynı ürün gösteriyor amazon farkından ötürü amazondan almayı düşünüyorum çok fiyat farkı yok arada
  5. D

Yukarıdaki linkler mi yoksa başka modeller mi
  6. D

Steelseries arayüzü uygulama uyumu var mı geçenlerde aldığım birtanesinin yoktu ve steelseries sevdiğim için onu düşünüyorum
  7. D

Hocam bu pek 5Bin değil ama?
  8. D

Konuyu güncellediğim için tekrar yazmadım 5k yaptım bütçeyi lütfen tavsiye verir misiniz tercihen amazondan veya bilinen diğer sitelerden
  9. D

o fiyatlarda güzel ne var
  10. D

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

SteelSeries Arctis Nova 1 White alınır mı sesi iyi mi mikrofonu iyi mi 2.549
  11. D

3k bütçe mikrofonlu tercihen rgbli şuanda gaming gecesinde böyle bir ürün gördüm https://www.incehesap.com/steelseries-arctis-nova-1-white-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-91418/ veya karne hediyesi yapan diğer itopya pckoliktede güzel şeyler duruyor gibi
  12. D

W11 bi anda ses gidiyor ve hiçbir video oynatmıyor

kulaklığı tak çıkar yapınca düzeldi kulaklığı mı güncellemem gerekiyor? veya direkt yenisini mi almam lazım https://amzn.eu/d/1k3spXy
  13. D

W11 bi anda ses gidiyor ve hiçbir video oynatmıyor

böyle bir sorun yoktu dünden beri var bilgisayar 3 senelik diye mi yoksa driver vs. sorunu mu bilmiyorum bi anda başladı video ses gidiyo restart atınca geliyo ama sonra yine gidiyo internette bakınca driver sorunu diyor windows updatede ise her şey güncel gözüküyor ne yapmalıyım
  14. D

Öneri Samsung s21fe a101e 16.799 olarak geliyor alınır mı

A101e perşembe 2 ekim (şuanda yarın) geliyor alınır mı iyi telefonmudur? Tercihen 256gb bakıyordum ben ama fiyatı iyi duruyor
  15. D

Öneri S23 FE alınır mı iphone önermeyin apple sevmiyorum

Güzel diyorsunuz ama s24fe zorlar biraz yenilenmiş ürün vs de demediler sadece vitrin ürünü kutusuz dediler okadar kötü çıkar mı ki başka yakınımda bir mağazayı aradım 29k dedi aynı şekilde vitrin ürünü kendi elimde s20fe var şuanda zaten fakat eskidi ve ekranda çizgi var çizik vs vs.
Geri