böyle bir sorun yoktu dünden beri var bilgisayar 3 senelik diye mi yoksa driver vs. sorunu mu bilmiyorum bi anda başladı video ses gidiyo restart atınca geliyo ama sonra yine gidiyo internette bakınca driver sorunu diyor windows updatede ise her şey güncel gözüküyor ne yapmalıyım
Güzel diyorsunuz ama s24fe zorlar biraz yenilenmiş ürün vs de demediler sadece vitrin ürünü kutusuz dediler okadar kötü çıkar mı ki başka yakınımda bir mağazayı aradım 29k dedi aynı şekilde vitrin ürünü kendi elimde s20fe var şuanda zaten fakat eskidi ve ekranda çizgi var çizik vs vs.
Sistem imzamda yazıyor bu sistemle dyinglight the beast oynayabilir miyim steamde özellikleri yazıyor ekran kartı okadar fazla istemiyor ama işlemciden şüpheliyim oynayabilirsemde eğer tahmini kaç fps alırım
marketten 200 300 tl aldığım bluetoothlu kulaklık sayılırmı? baya süredir bende ama hiç böyle bildirim atmadı
1755900654
yok uzun süre değil kuryeyim ben yolda motorla geçerken takılmış
bir kaç saat öncesi böyle bir bildirim geldi baktığımda saat 18 gibi telefonum takip edilmeye başlanmış polise gitmeli miyim? şuanda haladaha takip ediliyormu ne oluyor bilmiyorum
daha önce fazla kullanmadım küçükken cafelerde falan ama klavyeyle araba sürmesi herhangi bir oyunda zor geliyor fazla pahalı bir şeye gerek yok 1k-2k bütçe düşünmüştüm kafamdan (controller kalitesini fiyatlarını bilmiyorum) birde amazondan olursa çok iyi olur tercihen kablolu kablosuzsada...
m2 ssd var bilgisayarımda ana windowsun yüklü olduğu ssd olarak ve 2. bitane (eski ve artık kullanmadığım) laptopumdan söktüğüm bir ssd daha var ekstra depolama olarak fakat yetmediği için yeni ssd aldım ne olarak kurmalıyım?