DELİ45 isimli üyenin son içerikleri

1. D

W11 bi anda ses gidiyor ve hiçbir video oynatmıyor

kulaklığı tak çıkar yapınca düzeldi kulaklığı mı güncellemem gerekiyor? veya direkt yenisini mi almam lazım https://amzn.eu/d/1k3spXy
  2. D

W11 bi anda ses gidiyor ve hiçbir video oynatmıyor

böyle bir sorun yoktu dünden beri var bilgisayar 3 senelik diye mi yoksa driver vs. sorunu mu bilmiyorum bi anda başladı video ses gidiyo restart atınca geliyo ama sonra yine gidiyo internette bakınca driver sorunu diyor windows updatede ise her şey güncel gözüküyor ne yapmalıyım
  3. D

Öneri Samsung s21fe a101e 16.799 olarak geliyor alınır mı

A101e perşembe 2 ekim (şuanda yarın) geliyor alınır mı iyi telefonmudur? Tercihen 256gb bakıyordum ben ama fiyatı iyi duruyor
  4. D

Öneri S23 FE alınır mı iphone önermeyin apple sevmiyorum

Güzel diyorsunuz ama s24fe zorlar biraz yenilenmiş ürün vs de demediler sadece vitrin ürünü kutusuz dediler okadar kötü çıkar mı ki başka yakınımda bir mağazayı aradım 29k dedi aynı şekilde vitrin ürünü kendi elimde s20fe var şuanda zaten fakat eskidi ve ekranda çizgi var çizik vs vs.
  5. D

Kutusuz vitrin ürünü olarak satılıyor iade vs yapmıyoruz garantisi var ama dediler
  6. D

Buradaki teknosa mağazasında 24k s23fe 256gb var alınır mı iphone demeyin boş yere apple sevmiyorum
  7. D

5600g 1660super DLTB açar mı

Sistem imzamda yazıyor bu sistemle dyinglight the beast oynayabilir miyim steamde özellikleri yazıyor ekran kartı okadar fazla istemiyor ama işlemciden şüpheliyim oynayabilirsemde eğer tahmini kaç fps alırım
  8. D

Yardım Apple airtag ile telefonum takip ediliyor bildirimi geldi

marketten 200 300 tl aldığım bluetoothlu kulaklık sayılırmı? baya süredir bende ama hiç böyle bildirim atmadı 1755900654 yok uzun süre değil kuryeyim ben yolda motorla geçerken takılmış
  9. D

hayır böyle bi cihazım yok BAŞKASI yapmış BEN değil 1755900495 android telefonum var herhangi bir apple ürünüm yok
  10. D

bir kaç saat öncesi böyle bir bildirim geldi baktığımda saat 18 gibi telefonum takip edilmeye başlanmış polise gitmeli miyim? şuanda haladaha takip ediliyormu ne oluyor bilmiyorum
  11. D

Öneri Araba oyunu için controller önerebilir misiniz

daha önce fazla kullanmadım küçükken cafelerde falan ama klavyeyle araba sürmesi herhangi bir oyunda zor geliyor fazla pahalı bir şeye gerek yok 1k-2k bütçe düşünmüştüm kafamdan (controller kalitesini fiyatlarını bilmiyorum) birde amazondan olursa çok iyi olur tercihen kablolu kablosuzsada...
  12. D

Yardım Yeni sata ssd gpt/mbr?

hangisi hocam gptden sonra bu çıktı
  13. D

m2 ssd var bilgisayarımda ana windowsun yüklü olduğu ssd olarak ve 2. bitane (eski ve artık kullanmadığım) laptopumdan söktüğüm bir ssd daha var ekstra depolama olarak fakat yetmediği için yeni ssd aldım ne olarak kurmalıyım?
  14. D

15. D

1tb ssd önerisi (m2 zaten var başka slotum yok)

Hocam bu kablosuyla mı geliyo yoksa ekstra kablo almam lazımmı birlikte alınan ürünlerde şu kablo vardı https://amzn.eu/d/bvE0vC7
Geri