Arkadaşlar güzel kulaklık 2 - 3 yıldır kullanıyorum fakat 2 kez satın aldım oraları boş verin kualklığın sadece - yanlarını söylicem 1. pedler 1-2 yıldan sonra soyuluyor 2. yazılım ince hesaptaki driveri yüklerseniz kurun sonra yeniden başlatın dedikten sonra kurulumdaki yeniden başlat tuşuna...
Arkadaslar onceki postuma bakabilirsiniz buyuk bir sorunla ugrasiyorum abim parolayi unutmus ve windows dogru yuklenmedi kisminda sorunu hallebilmem icin parola istiyor masaustune girisim yok parola degistirmek icin o yaziya tikladigimda yeniden baslat diyor fakat yeniden baslattigimda dongu...
İncehesap magduru olmam da sitenin James Donkey 712 kulakliginin yazilimini indirdim kurulum bitti yeniden baslat dedi bende baslattim ama kurulumun bitimindeki yeniden baslat kismindan baslattim sonra dunden beri dongu halinda mavi ekran,bios ve windows yeniden yuklenmedi yerlerine atiyor...
Arkadaslar onceki postuma bakabilirsiniz buyuk bir sorunla ugrasiyorum abim parolayi unutmus ve windows dogru yuklenmedi kisminda sorunu hallebilmem icin parola istiyor masaustune girisim yok parola degistirmek icin o yaziya tikladigimda yeniden baslat diyor fakat yeniden baslattigimda dongu...
Abim bak anlamiyorsun sana diyorum ki masaustune ve windowsun o yuklemedir sonra windows dogru yuklenemedi yerlerine giriyorum bir sekilde sonra bir seyi degistiricekken hesap>parola olarak gidiyoe abim parolayi bilmiyor o yuzden elim kolum bagli bir tek biostan bir sey yapabiliyorum
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
1721256261
Nasil silicem
1721256325
Sistemi eski haline getirmeye calisiyorum fakat parola istiyor abimde unutmus pini biliyorum bir tek parola isyedigi icin yaoamiyoeum
https://www.incehesap.com/james-donkey-712-gaming-kulaklik-fiyati-39980/
Assagidaki app i indirme uygulamadan yeniden baslattim yani kurulumun sonunda bana dedi ki yebiden baslat kurulumdaki yendiden baslatma herinden yeniden baslata bastim sonra boyle oldu
Mavu ekran fotografini aticam