delidumrul isimli üyenin son içerikleri

1. delidumrul

ilk wattman hatamı aldım rx6600

An itibariyle 3 senedir çözemediğim sorunu sonunda çözdüm.Teker Teker yaptıklarımı anlatıyorum.Yardımlarınız için herkese teşekkür ederim. 1.Denetim masasından AMD Software kaldırıyoruz. 2.Amdcleanuputility programı ile çıkan bütün uyarılara yes diyip driverlerı kaldırıyoruz. 3.İnterneti...
  2. delidumrul

ne yapmamız gerekiyor?
  3. delidumrul

MSI RX 580 8 GB OC model ekran kartım var daha dogru dürüst oyun oynadığımı hatırlamıyorum hiçbir şekilde çözüm bulamadım.Sürekli wattman hatası.
  4. delidumrul

Sürekli wattman hatası veren MSI rx580 8 gb oc model ekran kartı.

Kaç tl fiyat koyabilirim sizce?
  5. delidumrul

The Elder scrolls Online vs New World Hangisini tavsiye edersiniz?

5-6 ay önce new worlde sarmıştım.Çok güzel grafikli geniş haritalı eğlenceli bir oyun.Benim için tek olumsuz tarafı bir bineğin olmamasıydı.Sürekli koşuyorsun.Bunun haricinde tavsiye ederim.
  6. delidumrul

Sürekli wattman hatası veren MSI rx580 8 gb oc model ekran kartı.

Merhaba.3 senedir her yöntemi deneyip çözüm bulamadığım Msı rx580 8 gb oc model ekran kartımı kıracak dereceye geldim.Hiçbir şekilde oyun zevkini yaşayamadımBütün oyunlarda hemen hemen aynı hata.Değerli fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.Sizce bu ekran kartını elden çıkarabilirmiyim,Teşekkür...
  7. delidumrul

WattMan Hatasından Kurtulamıyorum.Yardımcı Olur musunuz?

Arkadaşlar sizce kaç TL'ye satabilirim bu kartı?
  8. delidumrul

Yok.Ekran kartını satabilirmiyim sence ama sattığım kişiye bu hatayı söylemem gerekiyor.Sonradan sıkıntı yaşamamak adına.
  9. delidumrul

Arkadaşlar dediğiniz herşeyi denedim düzelmiyor maalesef.
  10. delidumrul

Bende satmayı düşündüm fakat hatalı bir ekranı kartını kim alırki.
  11. delidumrul

Bu arada hdmı kablosu taktıgımda ekran sürekli gidip geliyor.Hdmı kablosu takamıyorum hışırtılı bir ses geliyor hoparlörden ekran kapanıp açılıyor.Bence bu rx serilerinde HDMI,DP girişlerinde sıkıntı var.
  12. delidumrul

Bu arada minimal driverda kurdum yine wattman hatası aldım.
  13. delidumrul

Öncelikle detaylı çözüm önerisi sunduğunuz için teşekkür ederim.Fakat dediklerinizi harfiyen uyguladım sorunum çözülmedi, donanımsalmı diye düşünmekteyim.
Geri