delidumrul- isimli üyenin son içerikleri

1. D

5700x + 3070ti Fps Sorunu

Ekran kartı alırken wattman, yazılım diye korkuttular o yüzden amd almadım bir de sadece oyun değil Adobe ve çeşitli yazılım programlarıda kullanıyorum o yüzden Nvidia dedim ama 3070 ti beni üzdü açıkçası.
  2. D

Öyle yapacağım galiba ama 1660 super ile 6 gb vram ilede aynı fps alıyordum. 6900xt alsam darboğaz olur mu acaba ?
  3. D

Daha yeni setup kurdum o zaman geçmiş olsun bana :) Az önce başka bir oyuna Metro oyununa girdim orada DLSS kapalı ekran kartını besleyebiliyor tam ayarlarda ve Vram tüketimi çok değil. Warzone oyunu da optimizasyonu çok iyi değil.
  4. D

Evet her şey güncel. O alandaki 3 ayarı da denedim, her şey ultra ve DLSS kapalı/açık fark etmedi.
  5. D

Freakans ayaları ekte koydum hocam. her şey performans modunda ama bu şekilde. Ultra ayarlara aldığım da fark eden bir şey olmuyor.
  6. D

Merhaba, mevcut sitemimde 1080p çözünürlükte, tüm ayarlarda ultra veya low farketmeden düşük fps alıyorum. Daha önce 3600x ve 1660 super ile aynı fpsleri alıyordum. Aşağıda oyun görüntüleri var darboğaz olayı tam var mı yok mu bildiğim bir konu değil. Pbo kapatıyorum açıyorum, tüm grafik...
  7. D

Videolarımın seri ekran görüntüleri neden kaydediliyor?

Merhabalar geçen hafta bazı dosyalarımı taşırken silinen videolarımı geri getirmek için birkaç kurtarma programı kullandım. Videoları geri alabildim ama dikkatimi çeken bazı videolarımdan, özellikle de avi formatındakilerden bir dizi ekran görüntüsüne denk gelmem oldu. Kurtarma programıyla...
Geri