Onuda denedim ekranı kapattım ama benim bilgisayar garip bi şekilde ilk aldığımdan beri ekranı kapatmama rağmen açık durmaya devam ediyor ondan dolayi ondanda kurtaramadım şuan
Laptopa üniversite dolayısıyla yeni geçtim laptop bilgim 0 masaüstü bilgisayarım vardı onda kasa açma termal macun yenileme gibi bilgilerim vardı ama laptopda 0 im teknik bilgi olarak mecbur suan bekleyeceğim şarj bitmesini
Suan onu yaptım zaten şarjının bitmesini bekliyorum ama sigara içmeye giderken masaustundeydi tam odaya girdiğimde bi anda gitti ekran oyun esnasında olsa tamam diyeceğim ama durduk yere gitmesi çok garip ve şuan biseyde yapamıyorum kapanmıyorda bilgisayar
1759538498
Tamamdır kral sagolasin...
Kral yaklaşık bi 2 dakikadır falan basılı tutuyorum ama zaten pc de güç düşmesinden beyaz ışık gelmediği zaman kapalı halde oluyor bastığımda beyaz ışık geliyor ve açılıyor suan pc açık olmasına rağmen beyaz ışık yok o sebepten basılı tutunca kapanmıyor suan
Merhaba arkadaslar az önce fc 26 oynuyordum oyunu kapattım sigara içmeye gittim geldigimde hp victus var bende güç düşmesinin üstündeki beyaz ışık yanmıyor fanlar çalışıyor arkada video vardı onun sesi geliyor ama ekran tamamen simsiyah güç düğmesine basıyorum bir şey olmuyor ki zaten suan güç...