Yeni bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. 60k bütçem var. Sizce 5000 serisi laptopları beklemeli miyim? 5070 ve 5060 laptoplar ne zaman piyasaya çıkar? Şöyle bir bilgisayarı seçtim ama sorduğum bazı forumlarda iyi olmadığı söylendi. HP, ACER gibi alternatif markalar önerildi. Bu laptopda kötü...
https://www.hepsiburada.com/msi-katana-17-b13vfk-872xtr-intel-core-i7-13620h-32gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-17-3-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000052Q0UM
Bu bilgisayar nasıldır?
Spor geçmişim 2 yıllık ama yarım yamalak gidilen aralar verilen bir salon üyeliğinden ibaret. Çok iyi geliştiğim zamanlar oldu ama en nihayetinde bıraktım. Şu an tekrar başladım ve güzel gidiyor ve devamını getirmede kararlıyım. Şu zamana kadar hiç takviye almadım. Kreatin almayı düşündüğüm için...
Nvidia denetim masasında PhysX yapılandırılması ayarı nedir? PhysX nedir? İnternette bunu GPU olarak seçmenin oyun performansını arttıracağını söyleyenleri gördüm. Bu doğru mu? GPU yu seçersem CS2 gibi işlemci kullanan oyunlarda performans düşüşü yaşar mıyım?
CS 2 için rip cfg kurmak istiyorum fakat olmuyor. Herkes game klasörüne girin diyor ama herkeste game klasörünün olduğu ekranda başka klasörler de (csgo, bin gibi) var bende sadece game klasörü var. Aynı yolu uyguluyorum yine de olmuyor.
Cfg videosu:
SS ler:
Asus Tuf Gaming A15 FA507NV model bilgisayarım var. İşlemcim AMD Ryzen 7 7735HS with Radeon Graphics. Driver sürümü ekteki görüntüde bulunmaktadır. Küçük bir araştırma yaptım ve daha güncel sürücüler olduğunu gördüm ama emin olamadım. En güncel sürümü nasıl bulabilirim? İkinci bir sorum sürücüyü...
Asus tuf gaming a15 model bir oyuncu dizüstü bilgisayarım var. Üzerinde 2 tane type-c girişi bulunuyor. Bu girişlerden biri usb 4.0 standartında ve 100w hızlı şarj destekliyor. Yani bilgisayarın üzerindeki etikette öyle yazıyor. Oyun oynarken telefonumu şarj edersem az da olsa performans düşüşü...