Arkadaşlar merhaba, sıfırdan sistem kurdum fakat kasada hiçbir hareketlik yok açılmıyor. Her şeyi adım adım izleyerek yaptım fakat galiba yanlış bir şeyler var. Yardımcı olup yönlendirebilecek var mıdır ?
[H3 id='MSI+MAG+Pano+100R+PZ+ARGB+Fanl+Beyaz+ATX+Oyuncu+Kasas+grnt+olarak+en+beendiim+kasa.+Soutucu+uyumluluk+konusunda+sknt+yaamamak+iin+hangi+beyaz+soutucu+semeliyim']MSI MAG Pano 100R PZ ARGB Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası görüntü olarak en beğendiğim kasa. Soğutucu uyumluluk konusunda sıkıntı...
Merhaba,
Arkadaşlar normalde hazır sistem alacaktım fakat forumda çok zaman geçirdikten sonra toplam bilgisayarın daha verimli olacağına karar kıldım. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki seçenekli parçalar ile bir bilgisayar toplamak istiyorum. ( Burda yok ama şunu al aynı para, daha ucuz vb...
Merhaba,
Yurtdışından almış olduğum MSI GE72VR Apeche Pro Laptopumun vadesi dolmak üzere. Bu nedenle artık masaüstü PC toplamak istiyorum. Çok bilgim olmadığından araştırmalarım sonucu aşağıdaki sistemi almayı düşünmekteyim. Tüm oyunları (hikayeli-fps) kasmadan sorunsuz bir şekilde oynamak...