deliryumm isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yeni Bilgisayar Kurulumunda Sorun Yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba, sıfırdan sistem kurdum fakat kasada hiçbir hareketlik yok açılmıyor. Her şeyi adım adım izleyerek yaptım fakat galiba yanlış bir şeyler var. Yardımcı olup yönlendirebilecek var mıdır ?
  2. D

Bilgisayar Toplama Yardım Talebidir...

Arkadaşlar şu şekil bir güncelleme yaptım. Bakar mısınız. İŞLEMCİ - AMD Ryzen 7 7800X3D 4,2 GHz 96 MB Cache AM5 İşlemci EKRAN KARTI - Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT ANA KART - MSI Msı MB B850 Gamıng Plus Wıfı Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) Dp 3x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 At RAM Lexar Ares...
  3. D

[H3 id='MSI+MAG+Pano+100R+PZ+ARGB+Fanl+Beyaz+ATX+Oyuncu+Kasas+grnt+olarak+en+beendiim+kasa.+Soutucu+uyumluluk+konusunda+sknt+yaamamak+iin+hangi+beyaz+soutucu+semeliyim']MSI MAG Pano 100R PZ ARGB Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası görüntü olarak en beğendiğim kasa. Soğutucu uyumluluk konusunda sıkıntı...
  4. D

Merhaba, Arkadaşlar normalde hazır sistem alacaktım fakat forumda çok zaman geçirdikten sonra toplam bilgisayarın daha verimli olacağına karar kıldım. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki seçenekli parçalar ile bir bilgisayar toplamak istiyorum. ( Burda yok ama şunu al aynı para, daha ucuz vb...
  5. D

Hazır sistem önerisi

Merhaba, Yurtdışından almış olduğum MSI GE72VR Apeche Pro Laptopumun vadesi dolmak üzere. Bu nedenle artık masaüstü PC toplamak istiyorum. Çok bilgim olmadığından araştırmalarım sonucu aşağıdaki sistemi almayı düşünmekteyim. Tüm oyunları (hikayeli-fps) kasmadan sorunsuz bir şekilde oynamak...
Geri