deLorean isimli üyenin son içerikleri

1. D

Telefon Önerisi ! ! ! !

sürekli telefon değiştiren biriysen iphone alman daha mantıklı olur, 2. el satışında çok değer kaybı yaşamazsın. ama uzun yıllar 5-6 yıl kullanırım ben bir telefon diyorsan s serisi bir samsung alman daha mantıklı olur. s25 serisi şu an işlemci ve ram bakımından seni rahat götürür o kadar sene...
  2. D

Oyun Konsolu Öneri İstiyorum

Merhaba arkadaşlar, kardeşim doğum günü hediyesi istiyor da oyun konsolu almayı düşünüyorum, hiç tecrübeli değilim bu konularda. anladığım kadarıyla cdli ve dijital versiyonları varmış psnin, hangisi almak daha iyi rica etsem açıklayabilir misiniz, xbox alınır mı onu da sormak istiyorum, ileride...
  3. D

30-45k Arası Telefon Ne Önerirsiniz

uzun süre götürsün diyorsan s25 en az 6 yıl gideri var, ram ve işlemcisi gayet iyi
  4. D

Windows 11 home kod

ben de 2 gün önce aldım win11 pro lisans keyi hepsiburadadan yine böyle bir yerden 150 liraya falan. piyasası bu civarda bunların. şirketler toplu aldıkları lisansları perakende bir şekilde ucuza satıyor. bazı anahtarlar format atınca tekrar aktifleşmiyor yalnızca, 2 gün önce tekrar almamın...
  5. D

Windows 11 home kod

güvenilir oluyor hocam çoğu böyle yerler, yorumların kötü olmamasına özen gösterin aldığınız yerin yeterli.
  6. D

35K ya kadar tv önerisi

https://amzn.eu/d/6fv75MZ bu fena değil gibi hocam biraz daha çıkabilirsen
  7. D

Victus Hall sensör sorunu

aynen hocam tamir edip yolladılar laptopu, garantisi bitmiş olmasına rağmen temizlik ve macun işlemleri de yapmışlar
  8. D

hocam yetkili servise yolladım 20 gündür haber yok, arıyorum uzun teste aldık falan diye oyalıyorlar bir de, beklemekteyim hala 1766393666 elden teslim aldılar bu arada. girişteki resepsiyon muhtemelen 1 hafta içinde İstanbul'a yollanacağını söylenmişti anakart değişimi için, 20 gün oldu haber yok
  9. D

Lenovo LOQ 15IRX10 alınır mı

Dostlar selam, laptop almayı düşünüyorum da bu serisinde hala anakart sorunu devam ediyor mu lenovoda bilen bir hocam var mıdır acaba, kimisi düzelttiler diyor da emin olamadım. amazondaki linki: https://amzn.eu/d/h5BKcJO
  10. D

Hp victus Hall sensör servis uzaması

Dostlar selam, victus 16 model laptopum tam garantisi bittiği gibi hall sensör arızası vermeye başladı ve ben de izmirdeki yetkili bdh servisine teslim ettim. bana başta eğer kronik hall sensör sıkıntısıysa bir hafta içinde mail gelip istanbula yollanacağını söylediler anakart değişimi için...
  11. D

Merhaba arkadaşlar, victus 16 model laptopum var. tam garantim bitti ve birçok kişide olduğu gibi hall sensör sorunu yaşamaya başladım. sizce yetkili hp servisine mi götüreyim çok fiyat çekerler mi yoksa dışardan bi servise mi götüreyim bilgisayarı. daha önce götüren varsa bu işlemler ne kadar...
  12. D

Freedos bilgisayara virüs bulaşır mı?

Freedos bilgisayara windows yüklerken hata aldım. Flashı başka bilgisayara taktığımda virüs bulaşmış olduğunu gördüm, şu an virüsü temizledim fakat takmış olduğum için yeni bilgisayarıma da bulaşmış mıdır virüs? İhtimal var mıdır, benim düşündüğüm bilgisayarı usb üzerinden başlattığım için ssdye...
  13. D

HP Victus 16 29.899 TL iyi mi

eyvallah sağ olasın, ilk kez freedos bilgisayar alıyorum çok uğraştırıyor mu hocam kurulum?
  14. D

HP Victus 16 29.899 TL iyi mi

Merhaba, aldığım bilgisayar: https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0053nt-ryzen-7-7840hs-16gb-1tb-ssd-6gb-rtx-4050-144hz-161fdos-laptop-892q1ea-p-HBCV00004JN1H2?magaza=FUGATEK&url_src=and-product-detail dün 29.899 liraya aldım hemen, bugün neredeyse 6k fiyat artışı olmuş yorumunuz nedir?
  15. D

Freedos Bilgisayar Windows Aktifleştirme

Arkadaşlar merhaba, ilk kez freedos bir bilgisayar alıyorum. Sorum olacak 2 tane. 1- Windows kurulum yaparken bir anahtar soruyor bu anahtarı internette ucuza bulabilir miyim, onları kullanırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı? 2- Bu anahtarlardan hangisini almam mantıklı, atıyorum 11 yerine daha...
Geri