delphy23 isimli üyenin son içerikleri

1. delphy23

1 Aylık DA-Sistem2 Deneyimlerim

Hocam oncelikle hayirli olsun ben de DA-SISTEM2 sahibiyim. Sistem dediginiz gibi 10 numara 5 yildiz fakat ben ekran karti vBIOS guncellemesini pc gelir gelmez yaptim ve ustune temiz win10 da kurmadim. Oynadigim oyunlarda su ana kadar hic bir problem olmadi. Bahsettiginiz guncellemeyle alakali...
  2. delphy23

Bu sistemi toplicam onerilen bi sistem

Yok hocam ayni profil fotografina sahip biriyle karistirmissindir belki :D.
  3. delphy23

Bu sistemi toplicam onerilen bi sistem

Guzel sistem hocam. Ayni ssd kasa islemciye sahibim. DA-SISTEM2 sahibiyim daha dogrusu. SSD'den cok memnun degil insanlar sanirim ama benim bilgisayarimda su ana kadar bir sorun yasanmadi. Islemci stok haliyle biraz isinabiliyor ama undervolt biliyorsan halledebilirsin diye dusunuyorum. Dedigim...
  4. delphy23

İncehesap.com gaming gecesi

Bu cumaki gaming gecesinden mi aldınız ? Eğer öyleyse ciddili hızlı bir kargolama işlemi olmuş.
  5. delphy23

1349 TL 1592225959 Evet ben de öyle tahmin etmiştim. DA-2 SİSTEM için sipariş etmiştim denk gelseler kafi :D
  6. delphy23

Selamlar arkadaşlar, 12 Haziran Cuma günü incehesap.com gaming gecesi indirimlerinden https://www.incehesap.com/aoc-g2460pf-24inc-gaming-monitor-fiyati-32082/ AOC G2460PF monitörünü satın aldım. Daha önce hiç alışveriş yapmadım incehesap.com'dan. Kaç günde kargolanır, ne zaman elime ulaşır...
Geri