Arkadaşlar bi belgede bi kısmı silip değiştirmem gerekiyor. Fiziksel bir belge bu. Yazının fontunu o belgeye göre ayarlayabileceğim sahte durmamasını sağlayacak bir uygulama program var mıdır acaba? Bilginiz var mı?
Dostlar gtx 1050 ekran kartım vardı rx 6650 aldım. Takmaya çalışıyorum ama parçası eksik sanırım anlayamadım. Böyle bi port var 8 pinli pcie kablosu lazım sanırım bizim pcde yok gibi duruyor bi bilginiz var mıdır?
ilk defa manitam oldu valla ne alsam diye düşünüyorum çok bütçem de yok öğrenciyim. ayrı şehirlerdeyiz bi de. öyle direkt çikolata alıp yollasam mı yoksa klasik erkek hediyelerinden mi alsam bilemedim ya da oyun konsolu da alabilirim diye düşünüyorum ama genelde fps oynuyor. tavsiyeleriniz var...
kafayı yemek üzereyim dostlar 2-3 saattir valorantı açmak için uğraşıyorum asus laptopuma indirdim ama sürekli VAN9003 hatasını veriyor videolarda ne dendiyse yaptım security boot ve tpm de doğru gözüküyor sorun ne anlamadım bu sorunu yaşamış ya da iyi bilen birisi varsa lütfen yardım ediniz...
ünide de kullanacağım beni yıllarca götürebilecek iyi bi oyuncu laptopu istiyorum. almayı düşündüklerimi aşağıya ekledim. benim için fanlar çok önemli. uçak kaldırıyormuşum gibi sesler çıkarmayan sessiz bir cihaz istiyorum. tavsiyeleriniz var mıdır...