Demacia'lı Master Yi isimli üyenin son içerikleri

1. Demacia'lı Master Yi

Yardım Bu butceye bu laptop alinir mi

alınabilir kardom f/p gibi duruyor
  2. Demacia'lı Master Yi

Yardım Her gece saat 03:11 de internet kesintisi

kardom internet sağlayıcı ile konuş onlardan kaynaklı olabilir
  3. Demacia'lı Master Yi

Laptop İşlemci ve Ekran kartı dereceleri normal mi ?

kardom gayet güzel durumları ciddiliyim kardom
  4. Demacia'lı Master Yi

Bu sorun nedir tam olarak?

kardom yazılımsal da olabiliyor fakat yazılım direkt olarak gpu nun çalışmasını engellemez sorunlar falan çıkartır kardo bende de mesela yanlış kuruluma bağlı olarak titreme vardı kardo fakat oyunlarda kapatmıyordu gpu yu kaldı ki kardom normalde iyimserim fakat bu kart ölüme gidiyor kardom
  5. Demacia'lı Master Yi

Bu sorun nedir tam olarak?

kardom büyük ihtimalle gpu öldü ölüyor kardom garantin varsa gönder kardom yoksa kart elinde kalacak
  6. Demacia'lı Master Yi

Acil yardımınıza ihtiyacım var

kârdasın diyebilirim kardom fiyat olarak da hesaplayınca kafa kafaya geliyor zaten fakat senin aldığın sistem daha iyi.
  7. Demacia'lı Master Yi

Yurt dışından ps5 getirmek

sorun yaşamazsan açmadan getir kardom yok eğer sıkıntı olursa ki genelde oluyor ticari faaliyete girdiği için kardom o zamanda açık getir
  8. Demacia'lı Master Yi

TECHNOPAT FRIDAY SISTEM ALINIR MI?

net alınır kardom güzel makine
  9. Demacia'lı Master Yi

Fiyat hatası sanırım

dolandırıcı mı demek istiyon kardom?
  10. Demacia'lı Master Yi

SİSTEMİ YORUMLAR MISINIZ

hayırlı olsun kardom
  11. Demacia'lı Master Yi

Laptop için soğutucu

kardom çok bakıp mila almıştım ben kardom 6 tane fanı var kardom fan hızlarını ayarlayabiliyorsun kardom telefon standı da var ve bence güzel kardom gayet uzunca kullanabilirsin bende sıcaklık fark etti bayağı bi kardom
  12. Demacia'lı Master Yi

İstek Listemdeki Hangi Oyunu Almalıyım

kardom inan acele ile yazdım kardom yemek yemeğe gittim kardo ondan dolayı az yani kardom ama üzülme kardo telafi ederiz vakti gelince kardom
  13. Demacia'lı Master Yi

İstek Listemdeki Hangi Oyunu Almalıyım

senua haricinde oyun göremedim ben olsam onu alır geri kalanı torrentlerdim kardom.
  14. Demacia'lı Master Yi

Kardolar Spor İçin Öneri Lazım

eyw kardom peki hareket ne yapayım sence? genelde pazartesi ön kol giriyorum falan ama yetmiyor gibi eyw kardom peki hareket ne yapayım sence? genelde pazartesi ön kol giriyorum falan ama yetmiyor gibi
  15. Demacia'lı Master Yi

Kardolar Spor İçin Öneri Lazım

aylık 1250₺ kardo. kardom kaslı değilim 1.80 boy var (maşAllah) ondan mıdır bilmem yağ oranı fifti fifti derim kardom yani max sıkınca şişiyor kaslar da dışı yumuşak içi katı olan pofuduk pankek gibiler kardom amacım sert dursun yani kardo sıkmadan da belli olsun o yani kardom amacım
Geri