Demacia'lı Master Yi isimli üyenin son içerikleri

1. Demacia'lı Master Yi

Battlefield 3 açılmıyor

kardom EA i yönetici olarak aç kardom bu da olmazsa kardom pc de deamon tools varsa kaldır ben öyle çözdüm
  2. Demacia'lı Master Yi

Bu furmark değerleri iyi mi ?

normal değerler kardom
  3. Demacia'lı Master Yi

Yardım Call Of Duty: Vanguard

kardom denedim 1 tane ama açmıyor
  4. Demacia'lı Master Yi

Yardım Yeni kulaklık önerisi bekliyorum.

airpods pro 2 al kardom temizinden aksın veya FreeBuds SE 3 Kulaklık da akabilir ben freebuds alırdım sna kalmış kardom
  5. Demacia'lı Master Yi

Öneri ETS 2 Grafik modu önerisi

benim bildiğim kadarıyla çıkartmıyorlar
  6. Demacia'lı Master Yi

Https://bebisinsepeti.com/ güvenilir mi?

kardom isminde hayır yok zaten ismi böyle olanlara selam bile vermiiyom kardom ama bilgilendirme için eyw
  7. Demacia'lı Master Yi

Yardım Call Of Duty: Vanguard

Kardolar merhaba bu oyunu steam den satın alınca oynatmıyor onu anladım. Ama oynamak istiyorum canım çekti çoğu kişi korsan indirip oynamış ama her korsan sürüm de her bilgisayarda çalışmıyor anlamadım. Hani x bilgisayarında çalışıyor korsan olarak ama y bilgisayarında çalışmıyor. Bana bununla...
  8. Demacia'lı Master Yi

Öneri ETS 2 Grafik modu önerisi

Açıklamalarla öneriyorum. Eğer hoşuna giderse ve sana yardımcı olursam lütfen Rapor Et kısmına basdıktan sonra En iyi cevap olarak raporlamayı unutma. 1- Marina gemi kornası: Bunun sayesinde o tır editlerinde gördüğün güzel mi güzel kornaya abanabilirsin...
  9. Demacia'lı Master Yi

Unreal Engine 5 ile geliştirdiğim aksiyon hayatta kalma korku oyunum.

iyi ve yorgunum kardoooooooooooooom sen nasılsın kardooooooom
  10. Demacia'lı Master Yi

Hp Omen 16 mı Lenovo Legion 5 Mi?

net legion 5 kardomm
  11. Demacia'lı Master Yi

🔴Tokat'ta 5.5 Büyüklüğünde Deprem !

Geçmmiş olsun Tokatlılar
  12. Demacia'lı Master Yi

Windows 11 anlık donmalar

son güncelleme kaynaklı kardom yapmayın
  13. Demacia'lı Master Yi

Teknoloji dünyasına atılmak istiyorum

üniversitede bir iş öğrenemeyeceksin işe gir (siber güvenlik mezunu olarak diyorum) kardom ciddili hiç bir şey öğrenemezsin hocalar da bilmiyor cahiller çünkü kardom max sana yalandan 1-2 bilgi sıkarlar şanslıysan az bi ardinyo hatta daha da şanslıysan cisco öğrenirsin bu daha da bişi bekleme...
  14. Demacia'lı Master Yi

Küçük gizli kamera önerisi lazım

PM19 tarzı bişi mi arıyon kardom? yoksa ben direkt merceği alıp çıkma bi kalem bataryaya seri bağladıktan sonra sd kartta kayıt alayım sonra da onları oradan alayım kafasında mısın kardom? Eğer ikinci yolu seçip yapacaksan cctp tarzı 1080p kamera al mesela merceği ayır kalem bataryaya bağla...
Geri