birincisi bu https://www.driveridentifier.com/scan/unknown-device-driver/download/1109997956/5D817136A1274F268B71FB83162883FB/ACPI%5CINTC10CB
diğerini bulursun kardom asus tuf driver yazsan çıkar direkt sitede oraya bak kardom bi
kardom site veremiyorum kardom fakat full inidiriyorum ben kardom site vermek burada yasak olduğu için kardom torrent indir diyorum giriyorum kardom 2 site de ki oyunu kurdurmasa kardom 3.site de olan kurduruyor kardom defender açıkken tek site değil yani kardom
kardom o zaman ciddi virüs vardır. kardom ben hep rdr2 falan dahil korsan oynadım TR dil desteği olmayan oyuna para vermiyorum korsan oynuyorum ve defender hep açık kardom bazı oyunlarda dediğin gibi kardom siliyor bende başka yerden indiriyorum sıkıntı olmuyor kardom defender kapatmadan...
kardom demeyi unuttum ramler ve anakartı 0 alabilirsin zaten sadece işlemci ile ekran kartı 2.el o kadar kaldı ki işlemci zaten kolay kolay bozulmuyor ekran kartına da dikkatli alırsın kardom furmark testine falan bakıp o da akar yani ileride para toplayınca kartını RX9070XT bile yapsan işlemcin...
rx7*** olsaydı olurdu kardom da bu sitemin parçalarını tek tek alsan daha uyguna toplarsın max 25 etsin ki ederi de 23-24 yani daha fazlası israf bu sisteme kardom
3060 12GB ekran kartı yap örnek ilan olarak da bu
ana kartı değiştir am5 yap b650m-b modeli iyidir f/p olarak
işlemci olarak r7 7700 olabilir 2.el kardom örneğin bu ilan
tek parti 8gb ddr5 ram tak kardom geçici süreliğine örnek ilan bu
650 +80W psu besler bu sistemi kardom elinde ki ekran...