Kardolar merhaba bu oyunu steam den satın alınca oynatmıyor onu anladım. Ama oynamak istiyorum canım çekti çoğu kişi korsan indirip oynamış ama her korsan sürüm de her bilgisayarda çalışmıyor anlamadım. Hani x bilgisayarında çalışıyor korsan olarak ama y bilgisayarında çalışmıyor. Bana bununla...
Açıklamalarla öneriyorum. Eğer hoşuna giderse ve sana yardımcı olursam lütfen Rapor Et kısmına basdıktan sonra En iyi cevap olarak raporlamayı unutma.
1- Marina gemi kornası: Bunun sayesinde o tır editlerinde gördüğün güzel mi güzel kornaya abanabilirsin...
üniversitede bir iş öğrenemeyeceksin işe gir (siber güvenlik mezunu olarak diyorum) kardom ciddili hiç bir şey öğrenemezsin hocalar da bilmiyor cahiller çünkü kardom max sana yalandan 1-2 bilgi sıkarlar şanslıysan az bi ardinyo hatta daha da şanslıysan cisco öğrenirsin bu daha da bişi bekleme...
PM19 tarzı bişi mi arıyon kardom? yoksa ben direkt merceği alıp çıkma bi kalem bataryaya seri bağladıktan sonra sd kartta kayıt alayım sonra da onları oradan alayım kafasında mısın kardom? Eğer ikinci yolu seçip yapacaksan cctp tarzı 1080p kamera al mesela merceği ayır kalem bataryaya bağla...