Demacia'lı Master Yi isimli üyenin son içerikleri

1. Demacia'lı Master Yi

Yeni sistem kurdum sürücüleri kuruyodum 2 tanesini bulamadım acil yardım

birincisi bu https://www.driveridentifier.com/scan/unknown-device-driver/download/1109997956/5D817136A1274F268B71FB83162883FB/ACPI%5CINTC10CB diğerini bulursun kardom asus tuf driver yazsan çıkar direkt sitede oraya bak kardom bi
  2. Demacia'lı Master Yi

Yardım UYGUN FİYATA ÖZEL WEB SİTE VE UYGULAMA YAPİYORUM

kardo ai artık bu kadar ayyuka çıkmışken hala yaptıran cehal kimseler var mı kardo ciddili diom yani bu devirde hala varlar mı kardo?
  3. Demacia'lı Master Yi

Korsan oyunlar bilgisayara hangi tür zarar verebilir

kardom site veremiyorum kardom fakat full inidiriyorum ben kardom site vermek burada yasak olduğu için kardom torrent indir diyorum giriyorum kardom 2 site de ki oyunu kurdurmasa kardom 3.site de olan kurduruyor kardom defender açıkken tek site değil yani kardom
  4. Demacia'lı Master Yi

kardom o zaman ciddi virüs vardır. kardom ben hep rdr2 falan dahil korsan oynadım TR dil desteği olmayan oyuna para vermiyorum korsan oynuyorum ve defender hep açık kardom bazı oyunlarda dediğin gibi kardom siliyor bende başka yerden indiriyorum sıkıntı olmuyor kardom defender kapatmadan...
  5. Demacia'lı Master Yi

kardom defender veya antivirüs kapatmadan kardom kurulum yaptığın sürece sıkıntı yok kardom ben hep öyle yapıyorum kardom
  6. Demacia'lı Master Yi

Kardolar PC Topluyorum Yardım Lazım Parçalar İçin Tavsiye Verir Misiniz?

AMD rx 7600XT Ekran Kartı 14.000TL M2 500GB 3.510TL DDR5 6400MHz RAM 12.233,24TL AMD Ryzen 5 7500x3d 13.399TL GIGABYTE A620M-H Anakart 3415,37TL GameBooster FALCON GB-A750B 750w 80+ Kasa+PSU 5.353,29TL Toplam Fiyat Olarak 51.910,9TL Kardolar biliyorum m2 ssd çok kötü fakat amacımız m2 değil o...
  7. Demacia'lı Master Yi

❌İndirim Bitti! Masaj Tabancası 299 TL

eyw kardom saolasın alışkanlık be kardom
  8. Demacia'lı Master Yi

❌İndirim Bitti! Masaj Tabancası 299 TL

kardom bu ciddi işe yarıyor mu kullanan var mı kardom?
  9. Demacia'lı Master Yi

Aldığım sistem h.o mu g.o mu?

kardom bi tık zorlasa 5070 e çıkardı ama ne diyim kardom
  10. Demacia'lı Master Yi

Aldığım sistem h.o mu g.o mu?

artık almışın hayırlı olsun kardom. Ama almadan diyeydin keşke kardom 5060 a bu para yazık ama ne diyelim almışsın güle güle kullan kardom
  11. Demacia'lı Master Yi

Çözüldü✓ Sistem yükseltme tavsiyesi

kardom demeyi unuttum ramler ve anakartı 0 alabilirsin zaten sadece işlemci ile ekran kartı 2.el o kadar kaldı ki işlemci zaten kolay kolay bozulmuyor ekran kartına da dikkatli alırsın kardom furmark testine falan bakıp o da akar yani ileride para toplayınca kartını RX9070XT bile yapsan işlemcin...
  12. Demacia'lı Master Yi

kardom 0 ürün alacaksan alma bence kardo 2.el temiz ürün alıp daha üst segment pc yaparsın diğer türlü bunun da altında olur sistemin değmez yani
  13. Demacia'lı Master Yi

🔴Temu & SHEIN Yurt Dışı Kategorisi kapatıldı !

Bu duruma hiç bir Türk üzülmez (Temu için olana diyorum) Doğu Türkistan'lıların sırtından yapıyorlardı bunu oh iyi olmuş diyor insan.
  14. Demacia'lı Master Yi

2.el den 27 bine bi sistem buldum sizce Alınır mı??

rx7*** olsaydı olurdu kardom da bu sitemin parçalarını tek tek alsan daha uyguna toplarsın max 25 etsin ki ederi de 23-24 yani daha fazlası israf bu sisteme kardom
  15. Demacia'lı Master Yi

3060 12GB ekran kartı yap örnek ilan olarak da bu ana kartı değiştir am5 yap b650m-b modeli iyidir f/p olarak işlemci olarak r7 7700 olabilir 2.el kardom örneğin bu ilan tek parti 8gb ddr5 ram tak kardom geçici süreliğine örnek ilan bu 650 +80W psu besler bu sistemi kardom elinde ki ekran...
Geri