dembe isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Hocam amazondaki dualsense bilkom garantili. Ben Trendyoldan normal aldım 1500e falan geldi bi ara. Ama orijinal gibi de olsa hissiyat olarak niyeyse kutudan çıkan gibi değil. Sonra bilkom garantili aldım o daha iyiydi mesela.
  2. D

🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Benim siparişlerde sorun olmadı. Kullanabildim 2 ayrı hesapta.
  3. D

🔥İndirim Spigen Marka Kulaklıklar Efsane Fiyatlara

Hocam bu tarz konu açınca fiyat da yazın mümkünse. Hangi fiyat uygundu, fiyat düştü mü, arttı mı anlaşılmıyor bu şekilde olunca.
  4. D

❌İndirim Bitti! SONGMICS Ofis Sandalyesi 2069 TL

Şubat'ta 2500'e almışım. Fiyat çok iyi. Kullanıyorum, iş görür.
  5. D

❌İndirim Bitti! ProteinOcean 1 KG Creatine 649 TL (Trendyol) 🔥

Fiyat artmış. Güncelledim teşekkürler.
  6. D

Hocam protein kullanan varsa protein tozu ile karıştırınca hiç hissedilmiyor zaten. Off günler için de diyete göre meyve suyu veya direkt su ile içilebilir. Ben off günlerde de protein tozu kullandığım için sorun olmuyor. Dediğin gibi aromasız daha iyi.
  7. D

Ben kullanıyorum koku falan hatırlamıyorum. Zaten ölçek çok küçük. Herhangi bir içeceğin içine atıp içiyorum. Genelde proteinin içine katıyorum.
  8. D

https://ty.gl/sl39v5abcmvxo 1 kg için çok iyi fiyat. Takip et kazan yapınca 50 TL kupon geliyor ve fiyat 649'a düşüyor. (Daha önceden takip ediyorsanız takibi bırakıp tekrar takip edin) Paycell, Papel gibi cashback veren uygulamalardan alırsanız daha uygun olur.
  9. D

🔥İndirim 🔥Pril Excellence Premium 5i Bir Arada 50 Kapsül 169TL🔥

139 TL'ye düşmüş. Bedava. Ben 139dan aldım ama 169 yaptı çakal Hepsiburada.
  10. D

🔥İndirim Anker Soundcore Liberty 5 - Pembe: 3.499 TY - Siyah 3.699 HB

O da çok iyi fırsat Troyla özellikle alırsan(ek ucuz ürün ekleyip). Ama kullanım amaçları çok farklı hocam.
  11. D

🔥İndirim Philips OneBlade Traş Makinesi 🔥679₺

Forumun traş makinesi. En son ben de alacağım bu gidişle. Fiyat yine iyi :D
  12. D

Sennheiser Momentum True Wireless 4 mesela hocam. Çok pahalı biliyorum ama kıyaslanmaz kesinlikle :) Geçenlerde Sony WH-1000XM4 kullandım bir süre. Bayağı fark ediyor ortalama kulaklıklarla malzeme ve ses kalitesi.
  13. D

Hangi modelinden bahsediyorsun hocam? Benzer silikonlu olan daha pahalı çünkü. Samsung telefonu olan bütçesi varsa Samsung Galaxy Buds 3 Pro alsın zaten bütçesine göre ama şu an pahalı gibi. Düzgün bi satıcı da yoktu son baktığımda. 3.500 TL civarına konudakinden başka alternatif bilmiyorum.
  14. D

Kasım indirimleri çok iyi geçmiyor, haklısın hocam. Hepsiburada muhtemelen VISA kupon kampanyası yapacak bi gün ama Trendyol'daki TROY300 ile gerçekten iyi fiyat. O sebeple paylaştım. Bilerek uzun yazdım incelemeleri attım ki boşuna almasın kimse. Beğenen sipariş verir. Mutlaka bu ara kulaklık...
  15. D

Arkadaşlar bir süredir takibimde olan bir kulaklık. Enes Özen'in incelemesinde bayağı övülmüş. Yabancı kaynaklarda da özellikle ANC konusunda olumlu yorumlar var. Ses kalitesi beğenilmiş ama üst düzey kulaklıklarla kıyaslamamak lazım. Ben de sipariş vermeyi düşündüğüm için konuyu açıyorum...
Geri