dembe isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim Samsung S25 Edge Orijinal Şeffaf Kılıf - 666 TL - Trendyol

Ürünün altına 15 TL kupon eklenmiş. Bu haliyle 666 TL'ye geliyor.
  2. D

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

James Donkey JDK104 Rainbow Mekanik Hisli Membran Türkçe Q Gaming 104 Tuş Siyah Klavye geldi 1 TL + kargo ama alınmıyor şu an
  3. D

🔥İndirim Arctis Nova Elite 34.799₺!

Fiyat çok yüksek ama rekabetçi oyunlarda yetenekli olsam düşünebilirdim yine maalesef beceremiyorum, iyi değilim 😂 Paylaşım için teşekkürler.
  4. D

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7x - Kablosuz - 6212 TL - Siyah - Trendyol Satıcılı 🔥🔥

Hocam odyofil veya bu konuda uzman değilsen kişiden kişiye beğeni değişebilir. Niye bu kadar sinirlendin ben de seni anlamadım. Olabilir yani.
  5. D

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 4 Pro - 9839 TL - Hepsiburada

iPhone kullanıyorsan mantıklı hocam. Yoksa mantıklı değil 😂
  6. D

Telefon harika ama batarya ömrü gerçekten çok kötü. Sizinki daha iyi tercih olmuş kesinlikle. Masa başı çalıştığım için şarjda düzenli ama sağa sola gezmeye gidince pişman ediyor.
  7. D

Samsung S25 Edge kullanıyorum hocam duymuştum bunu teşekkür ederim yine de bilgi için.
  8. D

Kesinlikle katılıyorum. Ama ürün kaliteli. Bütçe sıkıntısı olmayan veya Samsung telefon kullanıp da almak isteyen için açtım. Fiyat şimdiye kadar ki en düşük fiyat.
  9. D

Ilık fırsat bana göre çünkü kulak içi kulaklık için yüksek bi ücret olduğunu düşünüyorum. Ama her şeye rağmen görmüş olduğu en düşük fiyat. İlk kez 10.000 TL'nin altına düşüyor ki bence daha düşer. Satıcı Hepsiburada. Ürünün altındaki kuponu kullanmayı unutmayın. Link...
  10. D

Vatan Bilgisayar Beklenen Kampanya 5000₺ Paraf Para

Son kullanım tarihi olması sebebiyle bu sefer faydalanmayacağım.
  11. D

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronik 1200/300₺ Kupon

Trendyol satıcılı ürünlerde geçmiyordu sanırım denediklerimde en azından.
  12. D

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7x - Kablosuz - 6212 TL - Siyah - Trendyol Satıcılı 🔥🔥

Hocam biraz da kullanım, kişisel tercih meselesi bence. Senin açından beğendiğin ile devam etmen daha mantıklı. Trendyol iadeyi sorun yaparsa hakem heyetine mutlaka git, kazanırsın.
  13. D

❌İndirim Bitti! MSI MAG 273QP QD-OLED - 24.667 TL - 6 / 9 Taksit - Trendyol 🔥

Çok ciddi bir indirim değil ama gördüğü en düşük fiyat. 3.Nesil QD-OLED Glossy Parlak Panel Paraf ve Axess 9 taksit olması güzel. Satıcı 9.5 puan almış, Techburada isimli bir satıcı, daha önce denemedim. Tayfun hocamın genel olarak olumlu yorum yaptığı bir model. Link...
  14. D

Ben bu fiyata değeceğini düşünüyorum. Film, müzik ve oyun için kullandım. Performansından ve rahatlığından çok memnunum. Uzun saatler kullanımda bile rahatsız etmiyor.
  15. D

Doğru. Bunu unutmuşum. Güncelleme yapınca bende de ürüne gen2 dedi yazılım.
Geri