dembe isimli üyenin son içerikleri

1. D

❌İndirim Bitti! Starbucks Veranda Blend Türk Kahvesi 100g 69 TL !!!

Galiba Migros ta daha ucuza geliyordu. Telegram da dün gördüm. Bakın isterseniz.
  2. D

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Ağustos-Eylül (Kişiye Özel)

Yenilendiği gün Microsoft ve Dizi Film vardı. Bugün Steam de geldi.
  3. D

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Ağustos-Eylül (Kişiye Özel)

Yok boştu az önce kullandım şimdi kullanılmış gözüküyor. Yani iade alacağım.
  4. D

🔥İndirim Type-C Şarjlı Otomatik Damacana Su Pompası 129 TL

https://ty.gl/pzbwdofyw0rx7 Ben bunu kullanıyorum. 550 civarına almıştım. En kötü 600 650 idi ama şu an pahalı. Favorilere ekleyin düşebilir. Çok memnunum. Yazdığı gibi bir bardak su 5 saniye civarında doluyor. Ne yavaş ne hızlı ama fiyat performans olarak çok ideal. İyi ki almışım dddim...
  5. D

Bana Steam tekrar gelmiş. Daha 2 gün önce yoktu. Dizi film, Microsoft ve Steam var şu an. Microsoft'u kullanmıştım onunla ilgisi var mı bilmiyorum.
  6. D

Amazon 2.000 TL Üzerine 300 TL İndirim Kodu

Forma bakıyordum Dortmund forması. 1800e geldi. Teşekkür ederim hocam.
  7. D

Bu ay bana Steam gelmedi. Aylardır geliyordu 😊 Sadece Microsoft var.
  8. D

Fc 26 Sezonlarda Rakibin Yenilirken Oyundan Çıkması Galibiyetimin Sayılmaması

Başlığı nasıl kısaltsam bilemedim ama kafayı yiyeceğim. Ne zaman fark atsam takip dk 80 90 gibi oyundan çıkıyor. Maç oynanmamış sayılıyor. Genelde de bu olunca fc26 da "yeni girdi bağlandı" yazıyor. Buna alabileceğim bi önlem var mı? 10 galibiyetimin 2 - 3 tanesinde bu oluyor.
  9. D

❌İndirim Bitti! Amazonda Legoda Gecerli 2000e 400 İndirim

Faydalandım hocam teşekkürler
  10. D

🔥İndirim Roborock Qrevo C Pro Akıllı Robot Süpürge 48.399 TL

Bir arkadaşım çok memnun bu üründen. Geçen yıl 57k ya almıştık yanlış hatırlamıyorsam.
  11. D

🔥İndirim 4300 TL Ktc 27 H27d9 Qhd Ips 100hz 5ms

Evet. Bu yüzden almadım. 1786367290 Bunda vesa desteği var. Bir tanıdığıma aldım. Ofis için ideal.
  12. D

❌İndirim Bitti! Puma Gsk Away Jersey Forma 699 TL

M yok maalesef stokta.
  13. D

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

Ölü bölge 0.1 falandı sticklerde. Oldukça düşük. Tetkikler kp40 daha iyi tabi ki. Bir tık fark var diyebilirim. Gecikme söylediğim gibi ben hissetmedim. Profesyonel oyuncu değilim. FC 26da sezonlarda sezon1 de takılan bir oyuncuyum.
  14. D

Bende her ikisi de var. 1k farka değmez bence. Fiyatlar kp20 1500 - kp40 2200 bandında iken değerdi ancak şu an değmez diye düşünüyorum. FC 26da gecikme sorunu yaşamadım sticklerde.
  15. D

Hocam fark etmedim kesinlikle varsa bile.
Geri