dembe isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim IPhone 17 256 75.349 TL Gürgençler satıcılı

Trendyol'da da benzer fiyat. Ben mi yanlış anladım sanki genel olarak bu fiyatlarda olması lazım?
  2. D

122 TL Dijital Hassas Mutfak Tartısı Elektronik Sf-400 10Kg

TCK 188'den işlem görme garantili ürün. Hele evde klipsli poşet vs de varsa geçmiş olsun :) Şaka bi yana fiyat çok iyi. Benim aklım geçen konusu açılan Vestel hassas tartıda kaldı gerçi.
  3. D

🔥İndirim KÖFTECİ YUSUF PİŞMEMİŞ 500GR KÖFTE 189.90₺ | YEMEKSEPETİ

Ben de aldım, uyguna geldi bayağı. Teşekkür ederim. 3 sipariş verdim 3 kupon için ayrı ayrı. Üçüncü için bekletti sipariş verdirmedi. Yarım saat sonra verebildim.
  4. D

❌İndirim Bitti! Sony Dualsense Şarj İstasyonu 849 TL (kupon ile)

Alan oldu mu bilkom garantili mi geldi?
  5. D

❌İndirim Bitti! TaoTronics TT-BH1121 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 300TL

2 tane aldım bakalım gönderilecek mi. Gelmezse bunun için hakem heyetine gitmem 😂
  6. D

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam ilk 3 ürün zaten sıfırı çok yakın fiyat. Link atmışsın ama gereksiz olmuş yanlış anlama sakın mantık olarak ikinci el ürün alacaksak fiyatının iyi bir rakam fark etmesi lazım.
  7. D

🔥İndirim Adidas Runfalcon 5 Erkek Spor Ayakkabı 1.497TL

42,5 olmaz mı hocam :) En sıkıntılı numara 42 ve 42,5. Çok çabuk tükeniyor.
  8. D

🔥İndirim Adidas Runfalcon 5 Erkek Spor Ayakkabı 1.497TL

Fiyat çok iyi bu arada. Amazon'da da aynı modelin farklı renkleri indirime girebiliyor. İncelemelerden iyi yorum almış rahat bi ayakkabı olduğunu söylüyorlar. İhtiyacım olmadığı için almadım ama kafa karıştırmadı değil.
  9. D

❌İndirim Bitti! LEXAR JumpDrive S80 128GB 150MB/s Okuma 60MB/s Yazma USB Bellek Siyah 337TL

Ev flash bellek dolu ama bunun hızı iyiymiş. Aldım. Teşekkürler.
  10. D

Beypazarı doğal maden suyu 24X200ML 180 TL

Amazondan 3 seferdir alıyorum. Depoya da yakınım ama üçtür dağıtıma çıkmayıp iptal ediliyor. Anlamadım.
  11. D

❌İndirim Bitti! Mediamarkt Mac Mini M4 25999TL

İade talebinde bulundum. Adresten iade şeklinde. Gebze civarında almak isteyen olursa 25500e geldi bana kuponla. O fiyata verebilirim. Kutuyu açmadım.
  12. D

❌İndirim Bitti! Mediamarkt Mac Mini M4 25999TL

Aldım ama iade mi etsem bilmiyorum. İhtiyaç da yoktu fiyat iyi diye aldım. Mediamarkt ürünü açınca iade alıyor mu acaba
  13. D

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Yok. Zaten MoneyPay'a VPN olmadan üye olun daha sağlıklı olur.
Geri