Ölü bölge 0.1 falandı sticklerde. Oldukça düşük. Tetkikler kp40 daha iyi tabi ki. Bir tık fark var diyebilirim. Gecikme söylediğim gibi ben hissetmedim. Profesyonel oyuncu değilim. FC 26da sezonlarda sezon1 de takılan bir oyuncuyum.
Bende her ikisi de var. 1k farka değmez bence. Fiyatlar kp20 1500 - kp40 2200 bandında iken değerdi ancak şu an değmez diye düşünüyorum.
FC 26da gecikme sorunu yaşamadım sticklerde.
Benim KP20 de dün geldi. Bugün FC 26'da 4-5 maçta test ettim. Herhangi bir stick gecikmesi olduğunu hissetmedim. Daha önce kullandığım Dualsense, Easymx ve KP40 ile benzer gecikme olduğunu söyleyebilirim. Malzeme kalitesi KP40 ile aynı. Sadece fotoğraflarda görünen farklar ve donanımsal farklar...
Hocam eve geçemedim. Geçer geçmez FIFA oynayıp yazacağım.
1786043579
Belki sorun vardır. Diğer arkadaşlar yazmamıştı ama ürün bazında olmuş olabilir. Veya fark etmemiş de olabilirler. Bendeki KP20 ve KP40 benzer geldi bana.
Hocam genelde bu böyledir. 10bin mah tam 10000 mah lık şarj yapmaz. 5000 de öyle. Bunun teknik açıklaması da vardı. Google'a yazınca çıkar. Ürünün olumsuz tarafı bu değil.
Isınma sorunu oluyor ki hepsinde oluyor. Fiyat normal powerbanklere göre pahalı. Tek avantajı hafif ve ince olması...
En başta batarya boyutu gıcık etmişti ama masabaşı çalıştığım için sorun olmadı. Aktix kullanıyorum ortalama 6 saat ekran sürem var. Her şey açık konum Bluetooth vs. Günü zor çıkarıyor.
Çok ince, çok hızlı, ekranı, ses kalitesi çok iyi. Sürekli fotoğraf çekiyorum o kısmından da çok memnunum.