dembe isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim PlayStation 5 DualSense - Beyaz (Bilkom Garantili) - Amazon - 4.199 TL

Dualsense replika yok ama galiba toplama oluyor bazı çok ucuz olanlar. Bir ara almıştım çünkü hissiyatı bilkom garantili gibi değildi.
  2. D

PC için tavsiye etmem. Uyumlu çalışıyor sıkıntı yok ama daha iyi mekaniği, malzeme kalitesi olan kollar var.
  3. D

Fiyat olarak çok avantajlı değil gibi ama son zamanlarda Dualsenselerde ciddi bir fiyat artışı oldu. Son zamanlarda Amazon'da da 4500 TL üstünde fiyata satılıyordu. Ürünü sadece PlayStation 5 sahipleri için tavsiye ederim. PC için başka alternatiflere bakın. PC için pahalı. Bu fiyata...
  4. D

🔥İndirim Sıfır SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

Ben de 6 taksit sipariş verdim. Elimdeki 1'er TB olan m2leri de satayım madem.
  5. D

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bu depo ürünlerine ne oldu böyle. Hoparlör aldım teslim Mayıs gözüküyordu. Şimdi Mart'a çektiler. Gimbal aldım o da Mart ayı teslim gözüküyor.
  6. D

İşcep / Maximum Mobil Samsung Resmi Sitesinde Monitörlerde %10 İndirim Kuponu

Kamu hesabımla denediğimde kupon kodunun şartlarından dolayı geçersiz olduğunu söylüyor.
  7. D

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Edge 512 GB - 54 bin TL

Aldım, ön arka kamera, incelik, malzeme kalitesi harika ancak telefonu gün içinde şarj edemeyenler için tavsiye etmiyorum. S23 ultradan geçtim. Ekran süresi olarak ortalama 2 saat fark ediyor. Gün içinde şarj edebilirim diyene tavsiye ederim. Ben sıfır cihazı ikinci elde 41.5a aldığım için...
  8. D

❌İndirim Bitti! Adidas Runfalcon 5 - 1302 TL - Trendyol satıcılı - Siyah Beyaz Klasik Model 🔥

Ben memnun kaldım hocam. Yalan değil koşu yapmadım ama spor salonunda (şu an başka ayakkabı kullanıyorum) ve dışarıda kullandım. En rahat ayakkabılardan biri. Duramo bana kaba geldi o yüzden iade ettim ama belki koşuda daha iyidir. O da Amazonda ve Trendyolda indirime giriyor alınabilir denemek...
  9. D

🔥İndirim Adidas Runfalcon 5 - 1353 TL - Trendyol satıcılı - Numara Seçeneği Fazla

Ürünün altındaki kod ile 1353 TL'ye geliyor. Değerlendirilebilir.
  10. D

❌İndirim Bitti! Adidas Runfalcon 5 - 1302 TL - Trendyol satıcılı - Siyah Beyaz Klasik Model 🔥

Bitti hocam. Trendyol süreli indirimlerde satış adedi giriyor muhtemelen. Geçen de süresinden önce çabuk bitmişti.
  11. D

Farklı bir rengini amazondan almıştım. Rahat, hafif bir ayakkabı. Amazon'da renk renk ve numara numara değişmekle birlikte, bu fiyat oldukça iyi. Bu rengini ben de satın aldım. Geçen konu açtığım model de güzeldi ama bu çok iyi fırsat. Link: https://ty.gl/y3f9itkkixf5s Flash indirim var...
  12. D

🔥İndirim Adidas Runfalcon 5 - 1353 TL - Trendyol satıcılı - Numara Seçeneği Fazla

Alırken bitti ya. Siyah modelini alıyordum aldırmadı. 😑 1769685470 Kupon var gösteriyor ama alırken tükendi diyor.
  13. D

TARZIN300 ile 1333 TL. Ürün gelmeyen varsa iptal edip yeniden alsın veya yeniden alıp öncekini iade edebilir.
  14. D

Hocam bu farklı ürün. Gördüğüm kadarıyla üst filenin bir koruma kısmı yok. Bu tarz ürünler bence biraz şans. Under Armour'da benzer sıkıntıyı yaşadım. Sol ayakkabı sağlam, sağ ayakkabıda beyaz çorap giyince belli oluyor. Şimdi o yüzden onu sadece markete, bakkala vs giderken giyiyorum. Tamir...
Geri