telefonda takılırken bastığım şarkı bir anda playlistten kayboluyordu geride ekleyemiyordum fark ettim ki playlisttin dışında da şarkılar yok oluyor yani giden o şarkıya bir daha ulaşamıyorum.Pcden girip baktım silinen şarkılar playlistte gözüküyor ama kullanılamayan şarkı olarak gözüküyor...
Bugün pc yi açtım güncelleme otomatik başlatılıyor dedi takmadım bende sonra güncelleme indirildi bilgisayarı yeniden başlatın dedi o başlatma o başlatma internet yok var gözüküyor ama yok chatgpt bişiler dedi onun dedikleriyle biraz uğraştım kendimce düzeltmeye çalıştım ama hala internet yok...
https://www.incehesap.com/cooler-master-masterbox-td500-v2-siyah-tg-750w-atx-3-1-80-bronze-argb-4x120mm-fanli-mesh-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-74472
bu kasa ile gelen 750w bronze psu
1753544894
evet
merhaba dün gelen hazır sistemi bugün kurdum çalıştırdım başta her şey normalken birkaç dakika sonra bi click attım ve anında pc dondu bi 15 20sn sonra düzeldi birkaç dk sonra yine durdu bu şekilde ondanda biraz sonra pcnin ekranı gitti simsiyah kaldı arkada spotify açıktı müzik çalmaya devam...