Laptopumun geçen hafta termal macununu değiştirip format attığım halde CS 2 de yaklaşık 10. dakikadan sonra FPS Drop sorunu başlıyor. Laptop modeli HP Victus 15 FA1009NT. GPU ve GPU sıcaklıkları Omen Gaming Hub uygulamasında genelde 50 derece civarında oluyor. CPU %90, GPU ise %70 civarlarında...
Uzun zamandır laptopum için kablolu kulaklık kullanıyordum. Şimdi ise PS5 aldığım için hem laptopta hem PS5’te kullanmak için bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Başlıkla belirlediğim kulaklıklardan Cloud 2 Core Wireless 3,900₺ , Cloud 3 Wireless ise 4,500₺. Kullandığım cihazları size...
İşte DP girişi yok monitörde. Aslında Type-C den DP yapacaktım ama Laptopun Type-C girişi görüntü aktarmayı destekliyor mu bilmiyorum.HDMI ile de bağlasam 240 hz alır mıyım?
HP Victus 15 fa1009nt adlı laptopuma Dell G2524H adlı monitörü bağlamak istiyorum ama nasıl bağlayacağımı bilmiyorum. Laptopumda DP girişi yok Type-C var ama görüntü aktarır mı bilmiyorum bağlayacağım monitör 240 hz olduğu için HDMI kablosu bağlasam olur mu ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun.