demir4728 isimli üyenin son içerikleri

1. D

CS 2 FPS Drop Sorunu Laptop

Laptopumun geçen hafta termal macununu değiştirip format attığım halde CS 2 de yaklaşık 10. dakikadan sonra FPS Drop sorunu başlıyor. Laptop modeli HP Victus 15 FA1009NT. GPU ve GPU sıcaklıkları Omen Gaming Hub uygulamasında genelde 50 derece civarında oluyor. CPU %90, GPU ise %70 civarlarında...
  2. D

Çözüldü✓ Hyperx Cloud 2 Core Wireless vs Hyperx Cloud 3 Wireless

Teşekkür ederim fiyatları yakın olduğu için bir mağazada Cloud 3 Wireless ve SteelSeries Arctis 7P+ kulaklıklarını deneyip aralarında seçim yapacağım.
  3. D

Neden ki tam bilmiyorum ama Nova 5 kötü mü? O zaman ben 3,700₺’ye Cloud 2 Core almayı düşünüyorum şu anda.
  4. D

Uzun zamandır laptopum için kablolu kulaklık kullanıyordum. Şimdi ise PS5 aldığım için hem laptopta hem PS5’te kullanmak için bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Başlıkla belirlediğim kulaklıklardan Cloud 2 Core Wireless 3,900₺ , Cloud 3 Wireless ise 4,500₺. Kullandığım cihazları size...
  5. D

Laptopuma Monitörü Nasıl Bağlayabilirim?

O zaman bana hepsiburadan bir tane DP to HDMI kablo söyler misin kötü bir şey almak istemiyorum.
  6. D

Monitör HDMI 2.1 destekliyor ama laptopum destekliyor mu bilmiyorum en yukarıda laptop modeli yazdım benim için bakabilir misin destekliyor mu diye?
  7. D

tamam teşekkür ederim
  8. D

İşte DP girişi yok monitörde. Aslında Type-C den DP yapacaktım ama Laptopun Type-C girişi görüntü aktarmayı destekliyor mu bilmiyorum.HDMI ile de bağlasam 240 hz alır mıyım?
  9. D

HP Victus 15 fa1009nt adlı laptopuma Dell G2524H adlı monitörü bağlamak istiyorum ama nasıl bağlayacağımı bilmiyorum. Laptopumda DP girişi yok Type-C var ama görüntü aktarır mı bilmiyorum bağlayacağım monitör 240 hz olduğu için HDMI kablosu bağlasam olur mu ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun.
Geri