demiralpdemirel isimli üyenin son içerikleri

1. D

EXVEGA PANDORA OYUNCU KOLTUGU

merhaba aldınız mı bilgi verebilir misiniz yakında almayı düşünüyorum
  2. D

Exvega Oyuncu Koltuğu İndirim Kodu Var Mı?

merhaba ürünü aldınız mı çok yakında almayı düşünüyorum
  3. D

Gaming Fakat Konforlu Koltuk Önerir Misiniz

yeri geliyor 12 saat oturuyorum origami gibi yamulup duruyorum sabit değilim yani hem göze hem mabadıma hitap edecek bi koltuk istiyorum yumuşak olmalı
  4. D

hawklar fazla sert gözüküyor https://www.trendyol.com/exvega/andromeda-kumas-oyuncu-koltugu-beyaz-p-887012870?boutiqueId=61 bu ürünü beğendim kendi sitesinden ayak desteği ve ekstralı şeyler ekleyebiliyormuşuz. ay başı almayı düşünüyorum
  5. D

Selamlar, Uzun süredir düzgün bir gaming koltuk araştırıyorum ama piyasada çok fazla “görüntüsü iyi ama kısa sürede dağılan” model olduğu için kullanıcı deneyimlerine göre ilerlemek istiyorum. Özellikle forumda uzun süre kullanmış insanların yorumları benim için daha önemli. Şu an kullandığım...
  6. D

Shuriken ES9 Onpa Mic alınır mı

5 dk önce kullanmaya başladım nvidia brodcast ile ses noice canceling olarak kullanıyorum konustukca mikronluk bir dip ses geliyor fakat sorun deil. driver yok tak çalıştır usb ile bağlanıyo kendi üstünde type c pc ye de normal bağlanıyo type a. rgb ışık var ama kendi dönüyo düğmesi vs yok...
  7. D

RTX 3090 için sistem uyumluluğu

teşekkür ederim dostum. yavaş yavaş toparlıyorum sistemi bakalım.
  8. D

RTX 3090 için sistem uyumluluğu

Merhaba. Geçtiğimiz günlerde EVGA RTX3090 aldım ve şüphelerim var. 650W PSU, Ryzen9 5950X, ASUS TUF Gaming B550-Plus Gamepower 360mm sıvı soğutma, 32 GB RAM donanımlarına sahibim. Ek olarak bilgisayarda sıvı soğutma fanları dahil toplam 9 adet fan var. Sorum şu sizce en az kaç wat PSU almalıyım...
  9. D

Blender de 3D modelleme

bu video ekran kartı render almak için. bu videolar da render süresini kısaltmak için. umarım yardımcı olabilirm
  10. D

Blender modelleme ve animasyon programında siyah ekran sorunu

Merhaba dostlar. Bir süredir Blender kullanıyorum. Genelde export için kullanıyorum fakat bir gün ekte görebileceğiniz siyah ekranla karşılaştım ve bilgisayara ne yaptıysam düzeltemiyorum. Her türlü arama şeklini denedim ama sonuç yok. Blender siyah ekran, Blender siyah çalışma alanı, Blender...
  11. D

Asus Rog Strix GTX 1080Tİ ile render alınır mı ?

hocam 3060 miningsiz cok zor yani emin olamıyorum. bulabilirseniz linkler misiniz lütfen.
  12. D

peki sence rtx 3050 8gb almak mı yoksa 1080ti mı ?
  13. D

evet bu aralıkta 1674329047
  14. D

yakın zamanda Asus Rog Strix GTX 1080Tİ almak istiyorum nvidia studio ile kullanmak istiyorum. kartın desteği var. 11gb ve 352 bit. sizce değer mi? not: 2. el alacağım. AMD ekran kartım ile verimli performans elde edemiyorum. sürekli çökmeler meydana geliyor. kartım rx580 8gb. KART ÖZELLİKLERİ...
Geri