demirbas isimli üyenin son içerikleri

1. D

PC açılınca bios ekranı geliyor

Buyur kardeşim
  2. D

PC açılınca bios ekranı geliyor

Dün akşam bilgisayarda işimi halledip kapattım sabah tekrar açtım direk bios ekranı geldi nasıl düzeltebilirim ?
  3. D

uygulama kaldırma!!!

MUSA kardeşim teşekkür ederim denetim masasından kaldırıldı daha sonra baktım attığım fotoğraftaki yerden de silinmiş
  4. D

uygulama kaldırma!!!

kaldır seçeneği fotoğrafta olduğu gibi saydam ve tıklayıp kaldıramıyorum kalıcı olarak nasıl kaldırırım yardımcı olur musunuz ?
  5. D

Router'dan PC ye ethernet kablosu çekmek

Komşudan ethernet kablosu ile router'a internet geliyor wifi sağlamak için peki router'dan bilgisayara ethernet kablosu çekebilir miyim az ping sorunu yaşamak için fotoğraftaki 1,2,3 numaralı girişten ethernet kablosu takıp PC ye bağlayarak
  6. D

internet hızım valorant gibi fps oyunları için yeterli mi ?

ethernet kablosunu pc ye çekersem ping sorunu daha aza iner de mi hocam
  7. D

internet hızım valorant gibi fps oyunları için yeterli mi ?

internetim 6 ms, 22.9 download ve 5.7 upload sağlıyor ve internetim sinyal güçlendiriciye bağlı laptobuma da wifi ile bağlı internet hızım ve ping i valorant gibi fps oyunlarında sorun çıkarır mı ?
  8. D

üniversite öğrencilerine bilgisayar alırken vergi muafiyeti

bende aynı şekilde düşündüm karar kesinleşene kadar yapılan zamlar vergi indiriminden kat ve kat daha fazla olur gibi
  9. D

üniversite öğrencilerine bilgisayar alırken vergi muafiyeti

arkadaşlar ben vatan bilgisayardan hazır apu sistem alacaktım fakat cumhurbaşkanımız yeni bir açıklama yaptı üniversite öğrencilerine ilk bilgisayarı için vergi muafiyeti gelecek dedi sizce bu kanunun onaylanmasını beklemek mi mantıklı olur yoksa sistemi en kısa sürede satın almak mı ?
Geri