demirspor isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım ASUS DUAL EVO RTX 2060 sıcaklıkları normal mi

furmarkda 73 dereceyi geçmemişti 12 dklık testte.
  2. D

ufak bir fan ayarı yaptım 72-73 lere düştü şu an,sonrasında bir UV yaparım daha iyi olur.
  3. D

iyi akşamlar,Asus dual evo rtx 2060 kartım var. Gow Ragnarok oynarken kart 79-80 derecelere dayanıyor,termal macunu mx6 ile değişmişti fakat sıcaklıklar hemen hemen aynı,termal pedden vs kaynaklanıyor olabilir mi,yoksa bu modele göre normal mi? Kasam Dark GT PRO modeli.
  4. D

Riot Biletine yanlış id girilirse hesap geri alınabilir mi?

başka e posta üzerinden göndersem olur mu? hangi sistem?
  5. D

Riot Biletine yanlış id girilirse hesap geri alınabilir mi?

İyi akşamlar,gecen gün valorant hesabımın çalındığını öğrendim, Riot a ticket attım,bana dönüş yaptılar,onlara detaylı cevap verdikten sonra riot id mi yanlış girdiğimi farkettim. Bu durum hesabımı geri almama engel olur mu?2-3 gün oldu,bir ticket daha atmalı mıyım yoksa beklemeli miyim?
  6. D

Windows 10 Pro'dan Windows 11'e geçilir mi?

O sürümün resmiyeti var mı yani microsoft tarafında karşılığı var mı?
  7. D

Windows 10 Pro'dan Windows 11'e geçilir mi?

Herkese iyi günler öncelikle Ryzen 5 3600-RX 5600 XT-16 GB RAM sistemim var. Yakın zamanda sistemimi formatlayacağım, Windows 10'u tekrar kurmak yerine Windows 11 kurarsam performans kaybı yaşar mıyım? Geçmeye değer mi şu an?
  8. D

Yardım 1500 TL ye R7 2700X alınır mı ?

Başlıktaki fiyata elden R7 2700x alma imkanım var.Sizce halen gideri olan bir işlemci mi? Snowman m200 kule tipi soğutucu var yeterli olur mu?
  9. D

Yardım Wi-Fi adaptör vs Router

Bu konu başlığını sanırım fazla açtım ama son olması için açıyorum. Masaüstü bilgisayarımda kullandığım adaptör bozuldu, yeni bir yol arayışına girdim. Normalde kablo çekmek isterdim lakin bilgisayarın konumu ve modemin yeri elverişli değil. Bilgisayarda kullanmak amacıyla satılan 5 GHz Wi-Fi...
  10. D

Yardım 5GHz destekli USB WiFi Adaptör önerisi

Router almak mantıklı mı peki?
  11. D

Ping durumu nasıl peki ve 5 GHz i görüyor mu PC de?
  12. D

https://www.hepsiburada.com/livx-edup-mini-usb-wifi-adaptoru-ac1300m-ep1689-p-HBCV00004M6FMG?magaza=LivX&utm_source=pc&utm_medium=cimri&wt_pc=cimri Attığın ürün bununla aynı mı? denk geldim çünkü daha öncede
  13. D

modem wifi 6 ,almışken 5 ghz i kullanayım diye söylemiştim.
  14. D

https://www.hepsiburada.com/ac1200-wifi-5g-1200mbps-802-11ac-usb-wireless-adaptor-pm-HBC000039VLEN şunlardan çok görüyorum,bunlar nasıldır?
  15. D

Maksimum 400 TL olacak şekilde USB WiFi 5ghz adaptörü arıyorum,bu fiyat bandında ne alabilirim ?
Geri