demirtasyusufff isimli üyenin son içerikleri

1. D

RYZEN 5 7500F ISINMA

hocam peki boştayken nasıl bu kadar dalgalanıyor 40-60 arasında geziniyor canımı sıkıyor bu durum 1768666010 kasanın hava akışında bir problem yok her şey sorunsuz aslında ama bilmiyorum
  2. D

RYZEN 5 7500F ISINMA

arkadaşlar merhaba işlemcim ryzen 5 7500 AF boşta iken 40-60 aralığında geziniyor oyundayken max 75-78 gördüm sıvı soğutma mevcut termal macunu daha yeni değiştirdim ısı değerleri bu şekilde bitfenix cube 240mm sıvı soğutma ve wipaste termal macun kullandım sizce bu değerler normal mi
  3. D

Bilgisayar Kasası Dolabın içerisinde olur mu

aşçıyım bu teknik bilgi için teşekkür ederim kullanacağımdan emin olabilirsiniz.
  4. D

bu şekilde olacak arka kısımda da bu kadar yer var
  5. D

hocam imkan olsa keşke dediğim harici hiçbir şekilde sığdıramıyorum
  6. D

arkadaşlar merhaba yerim olmadığından bilgisayar kasamı dolabın içerisine yatay bir şekilde koymak zorundayım bu bana sıkıntı yaratır mı power kablosunu çekeceğim klavye mouse da kablosuz a geçiş yapacağım monitör de duvara sabitli olacak sistemim sıvı soğutma mevcut rtx 5060ti ryzen 5 7500af...
  7. D

Hazır Sistem Revize Tavsiyesi

a620mh gigabyte ryzen 5 7500f rtx 5060ti zotac 16 gb ram irdm bu sistemin anakartını değiştirmek istiyorum kutusundan daha çıkartmadım en mantıklı seçenek ne olur sizce? bir de stok fan ile idare edebilir mi yoksa sıvı soğutma çözmeye çalışayım mı
  8. D

🔥İndirim Steelseries Rival 3 Gen 2 780 TL

arada hissedilir çok fark varsa alacağım
  9. D

🔥İndirim Steelseries Rival 3 Gen 2 780 TL

g102 aldım 500 e iptal edip bunu almalı mı ?
  10. D

Vatan Bu sistem alınır mı?

msi mag forge
  11. D

Vatan Hazır sistem öneri

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-7500f-rtx-5060-ti-16gb-a620m-1tb-ssd-16gb-ram.html msi kasa yükseltmesi ile 36300 e geldi ho,go?
  12. D

Vatan Bu sistem alınır mı?

kasa yükseltmesi ile 36300 e aldım ho,go?
  13. D

Gaming Gecesi Fiyatları

https://www.incehesap.com/vortex-nova-tavsiye-sistem-fiyati-83742/#tabs 36-37 bandında ben de bunu düşünüyorum nasıldır bu fiyata ?
Geri