Öncelikle merhaba, 15 yaşındayım ve genetikte saç dökülmesi yok. Saçım çok düz ve şekil almıyor bu yüzden haftada 3 4 kez ya da her gün wax veya saç köpüğü sürsem sürdüğüm günün akşamında da yıkasam, saçım çok dökülür mü?
Muhtemelen anadoluya nakil olcam gibi çünkü konuları yavaş işliyoruz bide mesela okul açılalı 1 ay oldu ben 2 kez mi ne fizik dersi gördüm bi kere okula gelmediğim için görmedim dersi diğerlerinde hoca yoktu ve bende üniversite istediğim için böyle giderse dersler çok zorlaşacak gibi işim
Yani bilmiyorum ya bizim bölümde üniversite okuyup ziraat mühendisliği yazarsan ek puanda veriyormuş belki onu denerim yada anadolu lisesine geçmeye çalışırım zaten ana hedefim şuanlık üniversite gibi
Hocaların dediğine göre üniversite okumada sadece kpss ile atanarak gıda teknikeri veteriner teknikeri tarım teknikeri olarak işe girebiliyormuşuz tarım bakanlığı yüksek oranda alıyormuş bunun yanında üniversitelere ek puan verirken 2 yıllık insan sağlığı olan bölümlerede ek puan veriyormuş ki...
Merhaba iyi günler herkese bugün size bir süredir aklıma takılan bir şeyi soracağım.
Geçen sene LGS'ye girdim ve maalesef istediğim puanı yapamadım. İlk başta OBP ile güzel bir Anadolu lisesine girmeye çalıştım çünkü ortalamam 91.7'idi ve gayet iyi bir ortalamaydı ama yığılma oldu ve girmek...
bir kaç oyunda test ettim benim güzel grafik hastası olmayan biri için çok kötü performans vermedi şuan bu sistemle beni tatmin edecek şekilde ghost of thusima bile oynuyorum tabi çok iyi değil ama benim gibi biri için fena değil
1738494979
3 4 aya gelebilecek olan sistemden bahsediyorsanız...
Anladım teşekkürler.
1738494663
normalde 2bin tl sistem ama ben sonradan rami 16gb yaptım o şekilde 3 bin tl oldu ve evet ramler ddr3 zaten 3 4 aya belki bi tanıdıktan daha kaliteli bir sistem gelebilir o zamana kadar bu sistem idare eder gibi.
İlk öncelikle merhaba bu ilk konu açışım olduğu için yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Geçenlerde bir tanıdıktan gayet iyi bir fiyata GTX 750 Ti'li bir sistem aldım özellikler bildiğim kadarıyla şu şekilde.
GeForce GTX 750 Ti ekran kartı.
i3 3220 işlemci.
8 GB RAM (daha yeni 16 GB'a...