Eyvallah kanka ama altından sıkıldım hem belkide kullanırım diye diyom. Yani Arttığında kullanmak için alıcam ama eğer babam bişey der de pc alamam satmam gerekicek ondan öğrenmek istemiştim peki ramlere nediyonuz Kingston un bu rgb ki beast ddr5 ini alsam arttığında satabilirmiyim
1770322416...
Knk ben yıllardır hadi yaşın küçük ama başarılıyım yüz binlerce tl ile borsada kriptoda hemde cs içinde baya başarılıyım altın döviz de var birde pc fiyatları hele şimdi yapay zeka yüzünden artarken hemde bende belki kar ederim diye düşünmüştüm bilgileriniz için teşekkür ederim şimdi tabikide...
Ben şimdi mesela 5070 alsam çünkü artacak diye düşünüyorum çok bilgim olmaz gider iyi PC alırım orda valo kasarım ben genelde ama mesela 5070 alsam çünkü şu anda yurt dışında 2x pump yaşadıkar ekran kartları tr ye de gelmeden alsam mesela 60 bin olsa nekadar olur bilmiyorum belki abarttım belki...
Merhaba ben şimdi yatırım yapmak için 5070 alsam ki fiyatının artıcağını biliyorum sonra çok düşük olmayan bir fiyat dan mesela 60 bine çıkarsa 58 bine satabileceğim yerler neresi
Palit Geforce RTX3060 Dual LHR 12GB
ryzen 5 5600
colpr mastır 2 fanlı sıvı soğutucu
970 Evo plus 1terebayt ssd
ram bilmiyorum
Bunlar için aşırı pahalı değil ama güzel bir ana kart arıyorum