Demrenbt isimli üyenin son içerikleri

1. Demrenbt

Hyperx Cloud III wireless alınır mı?

Mikrofon kalitesi nasıl bide kafanı ağrıtıyormu çok uzun süre takınca?
  2. Demrenbt

Hyperx Cloud III wireless alınır mı?

Başlıkta belirttiğim gibi Hyperx Cloud III wireless alınır mı? yoksa önerdiğiniz başka bir kulaklık varmı
  3. Demrenbt

Çözüldü✓ Ekran kartımla uyumlu işlemci lazım

Yardımın için teşekkür ederim bütçem 11-14k arasında dediğin gibi yapar 64gbda ram koyarım bana yeterde artar
  4. Demrenbt

5600 yetiyorda am5 e geçmek istiyorum bayadır bazen işlemcim zayıf kalıyor gidip 16gb ramden 36 ya geçmek ve 1tb ssd ye para vermektense gidip ekran kartı hariç sistemi yenilemek daha mantıklı geldi hem ddr5 ramim olur ddr4 yerine ve daha iyi performans alırım dedim kendimce 1754176906 Yanlış...
  5. Demrenbt

Asus tuf rx7800tx kullanıyorum am4 anakartla ryzen 5 5600 kullanıyorum ne önerirsiniz anakart ve işlemci olarak
  6. Demrenbt

F/P 6-7k kulaklık önerisi

Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum 6 yıldır aynı kulaklığı kullanıyorum kafamı çok ağrıtıyor bana bu tarz kafa bandına sahip kulaklık önerir misiniz?
  7. Demrenbt

F/P kaliteli kulaklık önerisi

Merhaba 7 yıldır kullandığım rampage kulaklığım artık bozulmaya başladı mikrofondan düzgün ses gelmiyor bazen. Bana f/p kablolu kablosuz farketmez bir kulaklık önerir misiniz? çok kulaklık değiştiren birisi değilim mikrofonu iyi olsun yeter bana normalde steelseries artics 7 wireless alıcaktım ama...
  8. Demrenbt

Kasa camı açık mı kapalı mı kalsın

Arada bu kadar boşluk var sıkıntı olmaz diyorsan tozu alıp kasa camını açıcam bugün
  9. Demrenbt

Kasanın içi biraz tozlu sıkıntı olurmu ayrıca monitörü koyduğum yerin hemen arkasında çok küçük bir boşluk var kasada hemen arkasında ekran kartı ile monitörün arasında çok çok az bir boşluk var monitörün arkasına sıcak hava vursa ekran kartından sıkıntı olurmu
  10. Demrenbt

yaz geldi ve benim ekran kartım baya ısınıyor çoğu oyunda 60-70 derece civarı bazen üstünde kasada biraz küçük sizce daha iyi hava alsın ve iyi soğusun diye kasa camını açık mı kullanayım yoksa kapalı mı ekran kartım kasa camını çok fazla ısıtıyor
  11. Demrenbt

Crackli oyun sitesi önerisi

Merhaba bana güvenilir crackli oyun indirebileceğim bir site önerir misiniz cyberpunk vs indirmek istiyorumda
  12. Demrenbt

Antivirus program önerisi

Merhaba bana ücretsiz güzel bir antivirüs programı lazım crackli oyun indirmek istiyorum virüs vs. ile uğraşmak istemiyorum
  13. Demrenbt

Driver ayarlarını bilmiyorum

Merhaba ben rx7800xt kullanıyorum driverda hangi ayarları açmam önerilir sizce oyun performansını arttırmak için oyunlarda hem kalite hemde performans artırmak istiyorum
  14. Demrenbt

Amd radeon adrenaline oyunları bulamıyor

Ben masaüstünde çok fazla oyun vs olmasın diye driverı oyun kütüphanesi tarzında kullanmak istedim nedense göstermiyor hdd deki oyunları kitaplıkta
  15. Demrenbt

Amd radeon adrenaline oyunları bulamıyor

Merhaba benim amd adrenaline yazılımında harici hard diskimde olan oyunları algılamıyor sadece m2 ssd deki oyunları gösteriyor kendim hdd deki oyunlara tıklayıp bul dediğimdede göstermiyor acaba hdd deki oyunları açtıktan sonra mı tanımlayıp driver uygulamasında göstericek oyunlar sekmesinde...
Geri