5600 yetiyorda am5 e geçmek istiyorum bayadır bazen işlemcim zayıf kalıyor gidip 16gb ramden 36 ya geçmek ve 1tb ssd ye para vermektense gidip ekran kartı hariç sistemi yenilemek daha mantıklı geldi hem ddr5 ramim olur ddr4 yerine ve daha iyi performans alırım dedim kendimce
1754176906
Yanlış...
Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum 6 yıldır aynı kulaklığı kullanıyorum kafamı çok ağrıtıyor bana bu tarz kafa bandına sahip kulaklık önerir misiniz?
Merhaba 7 yıldır kullandığım rampage kulaklığım artık bozulmaya başladı mikrofondan düzgün ses gelmiyor bazen. Bana f/p kablolu kablosuz farketmez bir kulaklık önerir misiniz? çok kulaklık değiştiren birisi değilim mikrofonu iyi olsun yeter bana normalde steelseries artics 7 wireless alıcaktım ama...
Kasanın içi biraz tozlu sıkıntı olurmu ayrıca monitörü koyduğum yerin hemen arkasında çok küçük bir boşluk var kasada hemen arkasında ekran kartı ile monitörün arasında çok çok az bir boşluk var monitörün arkasına sıcak hava vursa ekran kartından sıkıntı olurmu
yaz geldi ve benim ekran kartım baya ısınıyor çoğu oyunda 60-70 derece civarı bazen üstünde kasada biraz küçük sizce daha iyi hava alsın ve iyi soğusun diye kasa camını açık mı kullanayım yoksa kapalı mı ekran kartım kasa camını çok fazla ısıtıyor
Merhaba ben rx7800xt kullanıyorum driverda hangi ayarları açmam önerilir sizce oyun performansını arttırmak için oyunlarda hem kalite hemde performans artırmak istiyorum
Merhaba benim amd adrenaline yazılımında harici hard diskimde olan oyunları algılamıyor sadece m2 ssd deki oyunları gösteriyor kendim hdd deki oyunlara tıklayıp bul dediğimdede göstermiyor acaba hdd deki oyunları açtıktan sonra mı tanımlayıp driver uygulamasında göstericek oyunlar sekmesinde...