msi kasasını sevip sevmemen zevkine kalmış h7 flow sade bir kasa rgb fanlarıyla güzel duran bir kasa ama önerdiği kasa akvaryum h7 flowun daha iyi olması çok normal akvaryum kasalarda hava akışı mid tower - full tower kasalara göre daha kötü olması çok normal sen boşuna h7 bunu yer yer demişsin...
aslında arkadaşın söylediği doğru fan yaprakları ters olarak yapılmış yani fanlar dışardaki soğuk havayı doğrudan içeri gönderiyor bende ilk başta öyle sandım ama youtubede videolarda yeterli bilgi vermişler kasa sorunsuz hava alabiliyor
Thermalright Aqua Elite 360mm sıvı soğutma alıcam ve bunu takmak için kullanabileceğim bir kasa arıyorum maksimum bütçem 4000tl
Ayrıca ekstra olarak full mesh ve içinde 4 tane fan olursa çok iyi olur
ram konusu olarak fiyat performans anlamında bence gayet iyi ramlerin fiyatı 4000 tl ssd olarak ise 2280 tl ye bu kadar yüksek okuma yazması olan bir ssd bulması zor önerdiğiniz kasa güzel ancak ben o tarz kasaları sevmiyorum ön tarafı full mesh olunca daha güzel oluyor psu konusunda önerdiğiniz...
Arkadaşlar ben yeni bir sistem topliycam topliycağım sistemde kullanıcağım parçalar şu şekilde :
İşlemci : Ryzen 5 7500f
Anakart : Gigabyte B650M K Micro ATX
Ram : 32gb ddr5 6000mhz cl36
Sıvı Soğutma : Deepcool LE520 240mm
Ssd : MLD M500 1TB 7000 okuma 4500 yazma PCI-Express 4.0
Kasa ...