deniz suyuuuuuuuuuuuu isimli üyenin son içerikleri

1. D

Taksitli laptop almak

anladım şanş olayı sıkıntrı işde zaten zar zor geçiniyorum düzgün bir şey alamazsam sıkıntı olur ya ondan riske giremiyorum teşekürler genede
  2. D

Taksitli laptop almak

var buldum ama çok kötülüyorlar
  3. D

Taksitli laptop almak

bir öneriğ varmıhepsi buradadan laptopolrk
  4. D

Taksitli laptop almak

laptoplardan çok anlamıyorum acaba bi öneri varmı
  5. D

Taksitli laptop almak

https://www.trendyol.com/hp/victus-amd-ryzen-5-8645hs-16gb-512gb-rtx4060-8gb-freedos-15-6-fhd-ips-144hz-gaming-laptop-a05nhea-p-929697231?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&adjust_adgroup=24987102&utm_term=24987102&adjust_campaign=product_free_20258710_TR&utm_source=share&lin...
  6. D

Taksitli laptop almak

Öncelikle iyi akşamlar 4050 ve üstü laptop almak istiyorum max 30 40 arası laptop almak istiyorum öğrenci olduğumdan taksitli alıcam nekadar arasamda peşin fiyatına 9 taksit veya 12 taksit bulamadım kendim çalışarak ödeyeceğimden 9 taksit ve üstü istiyorum bütün forumlara yazdım hiç birinde...
  7. D

Polaroid Go Gen 2 alıcam yardımcı olursanız sevinirm

Polaroid Go Gen 2 alıcam acaba hangi filmi kullanıyor bulamadım 2 el olarak alıcam ucuza buldum alıcağım kişiye hediye gelmiş ve kullanmayı bilmiyor bende bilmiyorum acaba alırken nelere dikkat etmeliyim bi incelemede bulamadım detaylı. yardımcı olursanız sevinirim
  8. D

Bisikleti neye göre seçmeliyim ?

ikinizide teşekkür ederim inş bu hafta içinde almayı düşünüyorum bir nevi artık hayatıma değişiklik olsun diye almayı düşünüyorum iyi akşamlar aldıgımda ınş yazıcam buraya
  9. D

anladım yarın arıcam satan kişiyi bakalım artık nasip
  10. D

anladım bu hafta sonu gidicem oraya 1731884131 tam olrk nasıl kntrol edebilirm sağlam olup olmadıgını
  11. D

adam 4k ya kadar iniyor bende kaçırmak istemedim artık yürüyüşler çok sıkmaya başladı ve biraz bisiklet denemk istiyorum kendimi salona hapsetmek istemediğimden en azından kardiyoyu dışarda yapayım diyorum
  12. D

şehir bisikleti olrk bi önerin varmı ikinci el sıfır 8 k ya
  13. D

ilk seferim değil ama okadar çok fark oluyormu
  14. D

anladım bakıcam tşk tavsiyen için
  15. D

anladım daha önce çok fazla dağ bisikleti kulandığım için yol yariş bisikleti almayı düşünüyorum daha çok acaba bunlada bi öneriniz varmı ikinci el sıfır olrk
Geri