Öncelikle iyi akşamlar 4050 ve üstü laptop almak istiyorum max 30 40 arası laptop almak istiyorum öğrenci olduğumdan taksitli alıcam nekadar arasamda peşin fiyatına 9 taksit veya 12 taksit bulamadım
kendim çalışarak ödeyeceğimden 9 taksit ve üstü istiyorum bütün forumlara yazdım hiç birinde...
Polaroid Go Gen 2 alıcam acaba hangi filmi kullanıyor bulamadım 2 el olarak alıcam ucuza buldum alıcağım kişiye hediye gelmiş ve kullanmayı bilmiyor bende bilmiyorum acaba alırken nelere dikkat etmeliyim bi incelemede bulamadım detaylı. yardımcı olursanız sevinirim
ikinizide teşekkür ederim inş bu hafta içinde almayı düşünüyorum bir nevi artık hayatıma değişiklik olsun diye almayı düşünüyorum iyi akşamlar aldıgımda ınş yazıcam buraya
adam 4k ya kadar iniyor bende kaçırmak istemedim artık yürüyüşler çok sıkmaya başladı ve biraz bisiklet denemk istiyorum kendimi salona hapsetmek istemediğimden en azından kardiyoyu dışarda yapayım diyorum
anladım daha önce çok fazla dağ bisikleti kulandığım için yol yariş bisikleti almayı düşünüyorum daha çok acaba bunlada bi öneriniz varmı ikinci el sıfır olrk