deniz1 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Corsair K60 PRO TKL usb bağlantı sorunu

Selamlar hocam, ben çözdüm problemi. Chatgpt'ye sorarak yaptım. Görselde verdiği ilk 2. ve 3. çözümü uyguladım. 1.seçeneği zaten uyguluyordum. Özellikle seçenek çözdü benim problemi muhtemelen. Bir o şekilde dene bakalım?
  2. D

Corsair K60 PRO TKL usb bağlantı sorunu

Merhabalar, Corsair K60 PRO mekanik klavye kullanıyorum ve klavyede bağlantı sorunları var 1-2 aydır. Cihazın ışıkları bir anda yanıp sönmeye ve pc ile temassızlık yapmaya başlıyor ve o anlarda cihazı kullanamıyorum. ESC'ye basıp reset atmayı denedim vs. ama olmadı. Bağlantı kablosu "USB to...
  3. D

Medimarkt 3 al 2 öde Steelseries nova 5 3800₺

Selamlar, Izmir içi satan var mıdır? Bugün gelip direkt alabilirim. (Siyah)
  4. D

Youtube premium üyelik sorunu

Merhaba, Youtube music üzerinde aylık üyelik yaptım ama youtube premium almamışım gibi reklam görüyorum. Ekran kapalıyken video oynatmıyor vs. En ***** kısmi "premium üye ol" diye bir yazı var, tıklayınca üye olamıyorum. Ssler aşağıdadır. Problem nedir acaba?
  5. D

Music Premium paketi Youtube Premium'a yükseltilebilir mi?

Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildiniz mi?
  6. D

Deep Cool LE500 Marrs 240mm ses sorunu

Ne yapmak lazım peki?
  7. D

Deep Cool LE500 Marrs 240mm ses sorunu

Merhabalar, Konuda yazdığım sıvı soğutmayı kullanıyorum ve fanların birinden aşağıda paylaştığım ses geliyor (Hava akımının sesi çok gelmiş, daha arka planda kalan hafif sürtme sesi gibi gelen ses) https://drive.google.com/file/d/1iV5kQeTIXwly5u_nkZPfvQVMYzuJ276I/view?usp=sharing Sesin...
  8. D

Birden fazla mavi ekran hatası (minidump paylaştım)

Tekrardan merhabalar, Mavi ekran sorunum çözüldü ve oyundan da atmıyor artık hiç. Çok teşekkürler yardımlarınız için. Başka birinin aynı problemi yaşaması ihtimaline karşı neler yaparak mavi ekran sorununu giderdim aşağıya madde madde yazıyorum. 1) Bios'u güncelledim. 2) Bios'tan EXPO'yu...
  9. D

Öncelikle çok teşekkürler ilginiz için. Expo yaptım, yaptıktan sonra bir süre pc'yi kullandım ve şükürki mavi ekran hatası almadım. Hard Disk Sentinel üzerinden test yaptım ve test sonucu aşağıdaki gibidir. Hdd ve ssd'lerle ilgili bir problemde gözükmüyor. Expo yaptıktan sonra hiç oyuna...
  10. D

Teşekkürler cevabınız için. Bios'u güncelleyeyim o zaman. Ramlerin sahte olup olmadığını nasıl anlarım peki? Bir de sistemimde bir önceki sistemimden kalma eski bir hdd var. O hdd sorun çıkarıyor olabilir mi?
  11. D

Ramleri pckolik den aldim. Hazir sistemin icinde geldiler. Biosu guncel olmayabilir, guncellemek icin herhangi birsey yapmadim yakin zamanda.
  12. D

Merhabalar, Başlıkta yazdığım gibi sıkça mavi ekran hatası alıyorum ve bilgisayarım kapanıyor. Mavi ekran bazen oyun sırasında oluyor bazen de sadece internette gezinirken durduk yere olabiliyor. Minidump dosya linki aşağıdadır...
  13. D

Sıvı soğutma fanlarımı değiştirmeli miyim?

Yani tek kaybedecegim sey zaman olur iste. O aralikta hic pcyi kullanamam vs. Ne kadar surer geri gelmesi emin degilim.
  14. D

Sıvı soğutma fanlarımı değiştirmeli miyim?

Beyler selamlar, Kasım 2023'de güzel bir pc topladım, özellikleri aşağıda. Fakat aldığımdan beri sıvı soğutma fanlarından ses geliyor cızırtı şeklinde, fanları durdurunca ses gidiyor. Forumdan öneri üzerine fanları yağlamak istedim, fakat 2 tarafında da ne bir klips vardır ne de bir şey, o...
  15. D

Deep cool le 500 fan nasil sökülür?

Beyler selamlar, Baslikta markasini yazdığım sıvı sogutmamdan cizirti tarzi ses geliyor. Bende yaglamak istedim. Ama fani sokemiyorum, arkadaki yapistiricisini cikarttim. Oradan yaglanmiyor veya sökülmüyor. Fani nasil yuvasindan cikarip yaglayabilirim?
Geri