deniz178 isimli üyenin son içerikleri

1. D

İtopyadan pc aldım kule tipi işlemci soğutucu montajı yardım.

yani ana kartı komple söküp takıcam dimi birde ramler falan takılı şuan onları sökmeme gerek var mı ?
  2. D

hocam şuan takılı olan parçaları çıkarmama gerek var mı ana kartı kasadan sökerken ?
  3. D

hocam ana kartı sökerken neye dikkat etmeliyim bir sıkıntı olmaması için eldiven mi takmam gerekiyor ?
  4. D

hocam önerdiğiniz bir video var mı bilgisayarcıya gitmek istemiyorum
  5. D

çok saçma ya herşeyi montajlayıp yollamışlar bari bunu da arkasına taksalardı ben şimdi bunu nasıl söküp takıcam
  6. D

hocam işlemcim intel ama ana kartı sökmeden bunu arkasına nasıl takıcam ben onu anlamadım benim kasada montajlı şuan ana kart ve diğer her parça ( ekran kartı hariç)
  7. D

hocam hiç tecrübem yok bilgisayar konusunda biraz daha açarmısınız yabancı bi video buldum sadece o da onu nereye taktığını göstermiyor
  8. D

şu parça hocam bunu nereye takacağız
  9. D

merhaba hocam ben daha ekran kartını takmadım kasaya işlemci soğutucusu için çıkan kutuda anakartın arka bölmesine bir şey takmamız gerekiyor diyor bunu sökmeden nasıl yapabiliriz birde işlemcim tray
  10. D

Merhaba itopya dan bilgisayar aldım ekran kartı ve kule tipi işlemci soğutucu takılmadan gönderildi.Ana kartı sökmeden işlemci soğutucusunu yapmam mümkün mü ? Kasa: VENTO CMT218 Tempered Glass USB 3.0 Tempered Glass Mesh Rainbow ATX Mid Tower Kasa + FSP 650W 80Plus PSU Anakart: GIGABYTE H610M H...
  11. D

58K ya bu sistem alınır mı

sizce bu sistem bu fiyata alınır mı?
Geri