https://streamable.com/m2jsf2
linkte ekli olan videodaki durum söz konusu altta oyun felan açık değil oyun açık olsa bile gine bunu yaşıyorum
1791666712
dediklerinide yaptım bu arada pbo kapalı expo da kapalı
tabii ki ama bir kaç gün denemem lazım çünkü random bir şekilde oluyor birde sistemde pbo curve optimizer gibi ayarlar yapmıştım onlarıda eski haline getireyimmi
pardon onu unuttum xpg lander 500 kasanın içinden çıkan 650w lık psu yu kullanıyorum
1791655472
tam olarak bu videodaki sistemi aldım tek fark anakart biostar b650 mt yerine m modeli var bende
kanka kablo felan bende değiştim modem bile değişti bu süre zarfında fakat yazılımda sorun olduğunu düşünüyorum
1791654741
reis 1 tb ssd var ve 280 gb boş bide bu sorun ilk başta windows 11 de yaşadım dedim istikrarsızlık olabilir windows 10 a geçtim ondada aynı sorun oldu
kanka her ay kontrol ediyorum güncellemeleri
1791654524
bide işlemci veya ekran kartı ayarları ve driver larında sorun olabileceğini düşündüm sıfırladım güncelledim ama aynı sorun hala var
Sistemimde oyun oynarken anlık bütün yazılım drop yiyor ve bu bir tek oyunda olmuyor dizi izliyorum bi anlık 1 2 saniye böyle ağır çekime alıyor ve bir daha olmuyor uzun süre ama bazenleri 2 3 defa art arda olmakta bu sorun nedir ve bu sorunu nasıl çözebilirim
Arkadaşlar herkese merhaba anakartım biostar b650mt işlemcim AMD ryzen 5 7500f ve buna göre bir fan hızı önerebilecek (en altdaki nokta en fazla %0 fan hızı 22°C derece olabiliyor en az ise %0 fan kullanımı 6°C olabiliyor soğutucum kule tipi bir soğutucu