deniz189 isimli üyenin son içerikleri

1. D

AMD ryzen 5 7500f CPU fan hızı ayar yardım

Arkadaşlar herkese merhaba anakartım biostar b650mt işlemcim AMD ryzen 5 7500f ve buna göre bir fan hızı önerebilecek (en altdaki nokta en fazla %0 fan hızı 22°C derece olabiliyor en az ise %0 fan kullanımı 6°C olabiliyor soğutucum kule tipi bir soğutucu
  2. D

Game garaj prefedge 5a sistem soru

Arkadaşlar merhaba site linki verdiğim game garaj hazır sistem linkinde kullanılan PSU akım korumalı priz alınmalımı yoksa PSU da koruma varmıdır Site linki : https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/
  3. D

5060 ve 4060 ekran kartı tavsiye

Reisler hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yardımlarınız için çok sağolun
  4. D

Reisim tavsiye için sağol ama şuan AMD ekrankartlı bakmaktayız ama yinede göz önünde bulunduracağım çok sağol
  5. D

Tamamdır hayırlı olsun reisim güle güle kullan
  6. D

Reisim çok güzel açıklamışsın eyvallah ama ben direk sıfır PC alacağım hazır ondan dolayı onlardan iyi bir tane önerirsen sevinirim bütçemde 30 32 bin tl
  7. D

Reisim Reisim tavsiye için çok sağol birde anlıyorsan 30 bin TL yi geçmeyecek o olmadı en fazla 32 bin TL ye ni tavsiye sistem önerir misin rica etsem
  8. D

Reis peki AMD kanadında hangi kart daha iyi f/p da
  9. D

Reis hazır sistem almayı düşünüyorum ondan dolayı sadece f/p diyorum
  10. D

Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım fakat 4060 8gb ekran kartımı daha iyi yoksa 5060 8gb ekran kartımı daha iyi
  11. D

Çözüldü✓ Tavsiye sistem öneri

38-40 bin tl param var hangi hazır sistem almayı düşünüyorum öneri pc gerek. İstediğim özellikler işlemcisi amd ekran kartı nvdia olursa sevinirim
  12. D

Game Garaj Sistemleri Toplayıpmı Göndermekte

Arkadaşlar yakın süre içerisinde tavsiye sistem alacağım game garajdan. Fakat game garaj sistemi bize toplumu göndermekte?
  13. D

Sistem Darboğaz Yardım

çok sağolun Allah sizden razı olsun
  14. D

Sistem Darboğaz Yardım

bütçem en fazla 37k
  15. D

Sistem Darboğaz Yardım

evet hazır sistem fakat bu özelleştirilmiş bir biçimde
Geri