Deniz_Sasuke isimli üyenin son içerikleri

1. D

Almayı Düşündüğüm Sistem

yani valo oynamak içinalmıyorum sistemide yine güncel oyunlarda güzel çalışır sanırım. Lexar kötü mü? baya indirimde çünkü 1779371814 Millet an itibarı ile sistem bu şekilde işlemciden kıstım anakarta 10K bütçe kaldı bana bu sistem için en iyi anakartı önerir misiniz ?
  2. D

Almayı Düşündüğüm Sistem

teşekkürler işlemciyi değiştirim bu cok daha mantıklı gerçekten ıslemcıden artan paraya daha güzel bi anakart alayım bence
  3. D

Almayı Düşündüğüm Sistem

6k yı geçmeyecek öneride bulunur musunuz? 1779369714 teşekkür ederim geri dönüş için anakart bütçeyi aşıyor maalesef attığım anakartlar olmaz mı ?
  4. D

Sisteme Anakart,Kasa ve Soğutucu Öneriri Misiniz ?

çok teşkkür ederim zahmet veriyorum zaman ayırıp yardımcı oluyosunuz. İlk defa sistem topluyorum pek bilgim yok maalesef
  5. D

Almayı Düşündüğüm Sistem

ilk baş öyle yaptım zaten ama hazır sistemlerde anakart değiştirmek istediğimde mesala o parça olmuyor bir türlü olamadı şu an sistem neredeyse bitti sayılır zaten sadece anakartdan emin değilim güncel olarak hangi noktada olduğumu atayım isterseniz Ana kartlarda şunlar arasında kaldım - [H3...
  6. D

Sistem Diziyorum 5070ti 115k Bütçe,Yorumlarmısınız ?

tamamdır değiştirdim teşekürler
  7. D

bu kasayı alsam psu almama gerek yok o zaman bir de aldığım parçalar içine yerleşir değil mi ?
  8. D

Almayı Düşündüğüm Sistem

tamam kusura bakmayın :(
  9. D

SSD ler güzelmış değiştirim teşekkürler peki sıvı soğutmaya gerek var mı ??? bir de bu kasayı beğendim bu parçalar olur mu ? psu almama gerek var mı? çok soru soruyorum kusura bakma
  10. D

Almayı Düşündüğüm Sistem

kasa da önerseniz bu parçalara uyacak akvartum kasa olursa çok güzel olur 1779366411 psu almak yerine bu kasa olmaz mı ? gold diyor
  11. D

total bütçem 120 K 1779366172 hocam ben direkt şu an aklımda olan parçaları atıyım
  12. D

Almayı Düşündüğüm Sistem

şu an böyle 120k bütçe var daha anakart,kasa ve soğutucu almam lazım 1779365704 nasıl hocam aldığım her şey indirimli ona rağmen bütçemi aşıyor ?
  13. D

Almayı Düşündüğüm Sistem

hocam size şöyle söyleyim kasa,soğutucu ve anakarta 15k bütçem kaldı
  14. D

Almayı Düşündüğüm Sistem

[H3 id='Asus+Prme+B850m-k+nasl+']Asus Prıme B850m-k nasıl ?[/H3]
  15. D

çok bütçem kalmadı maalesef maksimum 20 k ya çözülebilir mi ?
Geri