DenizAgrl isimli üyenin son içerikleri

1. D

MSI KATANA 15 B12VGK-087XTR alınır mı?

Liseye geçiçem üniversite sonuna kadar kullanmayı umuyorum yazılım okumayı dusunuyorum 7 8 sene boyunca goturur mu? Isınma sorunu olur mu zamanla sıkıntılar çıkar mı daha iyisi var mıdır bu fiyata bilgilendirirseniz sevinirim Birde ekran kartı kaç watt merak ediyorum bilen aydınlatsın Laptop bu
  2. D

Bütçem 40k altı diyebilirim bu bütçeye Asus Tuf a15 buldum daha iyisi var mıdır?

teşekkür ederim gözden geçiricem 1693267137 eğer bilginiz varsa yazılım programlarında nasıldır kullanılır mı çok ısınma yapar mı sorun çıkarır mı yazarsanız sevinirim üniversitede yazılım bilgisayar mühendisliği vb. düşündüğüm için yardımı dokunur mu diye merak ettim
  3. D

Bütçem 40k altı diyebilirim bu bütçeye Asus Tuf a15 buldum daha iyisi var mıdır?

internette araştırırken birden çok kez kötülendiğini görmüştüm o yüzden emin olamadım çevrenizde kullanıp memnun olan var mı uzun vadede bir de güç kaynağı kaç watt göremedim
  4. D

Bahsettiğim sistem bu birde düşündüğüm bir düşüğü bu modeli var hangisinde daha rahat olurum hız ısınma oyun performansı vb. gibi konularda eğer bu bütçeye daha iyi f/p ürünü var ise önerileriniz açığım Mümkünse 40 bin TL'nin altında öneri olursa sevinirim
Geri