Köyünden çıkmamış ki nerden bilsin. Noel'i tüm dünyada milyonlarca insan yaş fark etmeksizin mutlu mutlu kutluyor, ağaç süslüyor, evlerini süslüyor birbirlerine hediye veriyor, yemekler yapıyor. Neyse diyecek çok şey var da değmez :D Sonsuza dek mutsuz ve kıskanç olmaya mahkum bu tipler
Sizce bu alınır mı? Bayadır piyasayı takip etmediğim için sormak istiyorum. Üzerinde ne gibi değişiklikler yapmak gerekir? Veya başka önerdiğiniz hazır sistem var mıdır?
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-asus-prime-geforce-rtx-5060-ti-16gb-prime-a620m-16gb-ddr5-1tb/
Daha önce cs skin dışında diğer oyunlar için de defalarca alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım zaten 7/24 canlı destekleri var gecenin 3'ünde bile bağlansan yardımcı oluyorlar. Fiyatlar da daha uygun bence. Ben şahsen her defasında çok memnun kaldım. Onun dışında Jahrein'in takımının ana...
Merhabalar araç içi kamera satın aldım micro sd'ler pahalı olduğu için taşınabilir SSD satın almayı düşünüyorum 512 GB civarında ucuz taşınabilir SSD öneriniz var mıdır?