kanka şöyle söyleyeyim kulaklık süper rahat gerçekten memnun kaldım bazı problemlerim var. İlki kulaklığın rgb değiştiremiyorum bugta kaldı kırmızı yanıyor ama usb sini çıkarıp takınca düzeliyor niye böyle yapıyor?
İkincisi de ses ayarları bana güzel bi ayar lazım.
Üçüncüsü de uygulamadan eq...
Kanka ben bilemdim aldımda aklımda bi kaç tane kulaklık vardı sayayım sen bana hangisi daha iyi söyler misin.
HS80 Max
Razer Blackshark V2 Pro
Razer Barracuda Pro
Artic Nova 7
kanka yazılımını nerden bulabilirim, ışıkları fn space ile sıfırladım yine yanıyordu
1729676944
klavuzda bağlantı diyorda tam anlamadım
1729676984
bağladım kanka ama 2.4 ile bağladım bt moduna geçince de q tuşu yanıp sönüyor
benim klavyede geldi ama şöyle bi problem var r tuşunun altında yeşil renk yanıp sönüyor bu benim canımı sıktı nasıl kapanıyor bilgisi olan yardım edebilir mi?
Not: Aşağıya youtube’da örnek buldum r tuşu yeşil yanıp sönüyor.
Tamam sana bi soru bu klavye hakkında ne düşünüyorsun ? (Alüminyum alaşımlı kasa, 4 tarafı RGB, Bilek desteği, Doubleshot ABS Keycaps, N-tuş rollover ve anti-ghosting) Fiyatı sence ne kadar olmalı ?
Razer BlackWidow V4 75% Hot-swappable RGB
istersen kendi kendine de yazsın :) Dostum yedek switch bütün markalar gönderiyor mu önce bunda bi anlaşalım. Uygun fiyattan kastın ne benim için 4-5 bin tl normal rakamlar. Hee diyorsun benim için büyük firma olmasın çin menşeili bir sürü firma var onlardan alışveriş yapabilirsin. Ayrıca dün...
kuzen marka takıntısı diyorsun deathadder v3 pro aldım harbiden hoşuma gitti. Elime oturması tık sesi ergonomisi valla yapmışlar ama şunu anlamadım sırf razer diye marka takıntısı olmuyor ki. Sektörün liderlerinden olduğu için fiyatının yüksek olması da premium seviyesine çıkartıyor. Ayrıca bi...