DenizBeyS isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim CORSAIR HS80 MAX WIRELESS BEYAZ 5176 TL!

sağolun hocam adamsınız peki bu ayarlar ne işe yarıyordu da kapatttık
  2. D

Ben kulaklığın rgbsini değiştiremiyorum kırmızı da takılı kaldı
  3. D

kanka şöyle söyleyeyim kulaklık süper rahat gerçekten memnun kaldım bazı problemlerim var. İlki kulaklığın rgb değiştiremiyorum bugta kaldı kırmızı yanıyor ama usb sini çıkarıp takınca düzeliyor niye böyle yapıyor? İkincisi de ses ayarları bana güzel bi ayar lazım. Üçüncüsü de uygulamadan eq...
  4. D

ben de aldım bu kulaklıktan ayarları anlamadım. Dolby ücretsiz veriyor
  5. D

Kanka ben bilemdim aldımda aklımda bi kaç tane kulaklık vardı sayayım sen bana hangisi daha iyi söyler misin. HS80 Max Razer Blackshark V2 Pro Razer Barracuda Pro Artic Nova 7
  6. D

kanka incelemesine bakmadan aldım umarım iyi bir şeydir
  7. D

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl

kanka yazılımını nerden bulabilirim, ışıkları fn space ile sıfırladım yine yanıyordu 1729676944 klavuzda bağlantı diyorda tam anlamadım 1729676984 bağladım kanka ama 2.4 ile bağladım bt moduna geçince de q tuşu yanıp sönüyor
  8. D

benim klavyede geldi ama şöyle bi problem var r tuşunun altında yeşil renk yanıp sönüyor bu benim canımı sıktı nasıl kapanıyor bilgisi olan yardım edebilir mi? Not: Aşağıya youtube’da örnek buldum r tuşu yeşil yanıp sönüyor.
  9. D

5K fiyatı Dostum, 1500e ajazz zor alıyorsun öyle düşün
  10. D

Tamam sana bi soru bu klavye hakkında ne düşünüyorsun ? (Alüminyum alaşımlı kasa, 4 tarafı RGB, Bilek desteği, Doubleshot ABS Keycaps, N-tuş rollover ve anti-ghosting) Fiyatı sence ne kadar olmalı ? Razer BlackWidow V4 75% Hot-swappable RGB
  11. D

Kuzen ben razer veya ss mi alsam diye düşünürken bu başlığı gördüm soru sordum sadece "yerine alınır mı diye"
  12. D

istersen kendi kendine de yazsın :) Dostum yedek switch bütün markalar gönderiyor mu önce bunda bi anlaşalım. Uygun fiyattan kastın ne benim için 4-5 bin tl normal rakamlar. Hee diyorsun benim için büyük firma olmasın çin menşeili bir sürü firma var onlardan alışveriş yapabilirsin. Ayrıca dün...
  13. D

kuzen marka takıntısı diyorsun deathadder v3 pro aldım harbiden hoşuma gitti. Elime oturması tık sesi ergonomisi valla yapmışlar ama şunu anlamadım sırf razer diye marka takıntısı olmuyor ki. Sektörün liderlerinden olduğu için fiyatının yüksek olması da premium seviyesine çıkartıyor. Ayrıca bi...
  14. D

ben razer veya steelseries klavye almayı düşünüyordum, alınır mı ki bu
  15. D

ne yapayım alayım mı anlamadım?
Geri