DenizCapitaN isimli üyenin son içerikleri

1. DenizCapitaN

Sizce soğutma konusunda hangisini almalıyım?

3 fanlı büyük gelebilir anakart matx ama iki fanlısına bakabilirim öneri için teşekkür ederim
  2. DenizCapitaN

Sizce soğutma konusunda hangisini almalıyım?

Selamlar dostlar. Sıvı soğutmaların fiyatları deli gibi arttıktan sonra bende herkes gibi fiyat performans olabilecek ve beni uzun süre sorunsuz götürebilecek bir kule tipi hava soğutma arıyordum. Thermalright markasının Peerless Assassin 120 SE ARGB kule tipi hava soğutucusunu incelerken alttan...
  3. DenizCapitaN

Laptobumu nasıl en hızlı şekilde satabilirim?

Ama bilgisayarcılar fiyatı en ölüye kadar çekiyorlar.
  4. DenizCapitaN

Laptobumu nasıl en hızlı şekilde satabilirim?

Selamlar dostlar. Alalı daha 1 sene bile olmayan msi bir laptobum var 12. i5 ve 8 gb ram var. Borçlarımdan dolayı en hızlı şekilde elden çıkarmam gerekiyor ve laptopta çizik dahi yok sıfırdan farksız. Nasıl satabilirim, en hızlı hangi sitede satabilirim ve ya sizin bildiğiniz başka yollar varmı?
  5. DenizCapitaN

Hangi parçalarda nasıl bir performans sağlarım?

tamamdır çok teşekkürler
  6. DenizCapitaN

ileri zamanlar için 32 daha mantıklı olmazmı
  7. DenizCapitaN

ama ramleri vs sd yi değiştirinde zaten 34 oluyor
  8. DenizCapitaN

3500 lira ekliyor ek olarak bi bütçem yokki
  9. DenizCapitaN

1500 TL'ye BÜTÇEYE GAMİNG KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

h7 ye hiç bakmadım yani yorumları açısından genel olarak sevilmiş görüntüsü de güzel ve kulaklara takılan yerlerinde döner başlıklı olması ayrı bir premium hissi katmış ama tabii ki daha iyi bir araştırmayla daha güzel incelenebilir ben h3 kullandığım için h3 konusunda daha çok bilgi sahibiyim
  10. DenizCapitaN

şimdi baktım işlemci olarak seçeneklerinde 7500f yok ve elimden geldiğince amd ekran kartlarından kaçınıyorum çünkü yıllar boyunca her kullandığım bilgisayarda amd vardı ve evet fiyatlarına göre performansları gayet iyi ama artık nvidia ya geçmek istiyorum
  11. DenizCapitaN

o zaman şuanki bulduğum bu fiyata alabiliceğim en düzgünü galiba
  12. DenizCapitaN

1500 TL'ye BÜTÇEYE GAMİNG KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Benim kafam normale göre biraz büyük o yüzden saatlerce yani örneğin 5 6 saat araklıksız kafan kaldığında ve çıkarınca ufak bi ağrı oluyor ovalayınca 2 saniyede geçiyor o normal. Terletme konusunda da aşırı iyi bir deneyim sağlıyor çünkü kulak pedleri kumaş bu yüzden gayet güzel hava alıyor ama...
  13. DenizCapitaN

mld nin özellikle yeni çıkarılan serilerinin okuma yazma hızları fiyatlarına göre rakiplerinden daha üstün ve kalitesi zaten tartışılmaz 1750890230 çok teşekkürler
  14. DenizCapitaN

iyi diyorsun güzel diyorsun ama seçeneklerde yoklar başka bir sitede dediğin özellikleri olan ve dediğin fiyatta bi sistem varsa önerebilirmisin 1750889765 MLD ssd markaları arasına en iyi markalardan biridir benim için. 1750889863 hayır ama kule tipi fanı ayrı olarak alırım aklımda
  15. DenizCapitaN

gaming gen de mirana 5060 isimli sistem. Ben ramleri 32 gb 6400 olarak ve ssd yi 1tb olarak seçtim. 1750889608 seçeneklerde 7500f yok 800 lira farkla 7600x var
Geri