deniziisk isimli üyenin son içerikleri

1. D

51000₺'lik Sistem İçin Öneriler

Woswos hocam, yine güzel bir sistem ama aynen öyle taksitler sıkıntı benim için. Enucuzsistem güzel bir siteymiş buraya biraz bakınacağım artık hiçbir şey olmazsa alırım 5060Ti, seve seve ya da öbür türlü..
  2. D

Sistemi 88K yapmışlar 😁 ben 5060Ti saflarına seve seve dönüş yapıyorum sanırım.
  3. D

Tamamdır hocam, ben de bakınıyorum ama görür ve gönderirseniz beni büyük bir yükten kurtarmış olursunuz. Çok teşekkürler şimdiden.
  4. D

Hocam biraz taviz verip bütçemi de zorlayıp olmuşken iyisi olsun dedim, işlemci değiştirmek kolay ama ekran kartı değiştirmek o kadar değil. 5070'li sistemi almakta karar kıldım fakat ekran kartı stok tükenmiş diyor, dün vardı bugün bitmiş. Tekrar gelir mi stoklara, gelirse aynı fiyat olur mu...
  5. D

Ben eski kafalılardan kaldım hocam, AMD bir şekilde güven veremedi bana. Çok kuvvetli olduğunu, tercih edildiğini de biliyorum ama kendim yanaşamıyorum. Onun için mesela yukarıdaki sistemi de deneme gereksinimi duydum, 5-6bin tl daha uygun, onunla da monitör alabilirim diye düşündüm. Geçtiğimiz...
  6. D

Hocam gerçeği söyleyeyim, benim için ne kadar az fiyat o kadar iyi. [H3 id='MSI+PRO+H610M-E+5600MHz+DDR5+Soket+1700+M.2+HDMI+VGA+mATX+Anakart']MSI PRO H610M-E 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart[/H3] [H3...
  7. D

Hocam Intel işlemcilere daha bi yakınım, AMD fikrine bir türlü alışamadım, özellikle hem benim sistemde hem Vatan'da atılan sistemde Ultra serisinin işlemcilerine bakınca AMD'den yine uzaklaşıyorum. Fikrinizi öğrenmek isterim tabii, Gamer.gen'den attığınız sistem de iyi duruyor ama bilemedim.
  8. D

Keşke öyle yapabilsem hocam ama o kadar uzun sürede topladıktan sonra oynayacak vaktim ya da halim kalmayacak ne yazık ki
  9. D

Her şeyi oynuyorum hocam açık söyleyeyim.
  10. D

Doğru olabilir hocam ama üst seviye parçalarda makas artmış da olabilir baktığım her yerde OEM paketler daha ucuza geliyor. Bu parçaları ayrı ayrı fırsatlardan mı toplamamı kastediyorsunuz siz?
  11. D

Size de cevap vermiş olayım hem Oğuzhan'ın hem sizin attığınız sistem çok daha iyi duruyor f/p açısından ama Vatan ödeyebileceğim sayılara bölmüyor..
  12. D

Hocam sistem çok güzel, hatta içim gitti desem yeridir ama taksit imkanları yüzünden itopya tercih ediyorum, burada istediğim taksite bölmüyorlar hiçbir şekilde. Gerçekten güzel bir sistemmiş, tek soru işaretim "zotac" markası onu da tanımadığım için sormak isterim size ayrıca.
  13. D

- MSI PRO H810M-B 6400MHz OC DDR5 Soket 1851 M.2 HDMI DP USB-C mATX Anakart - INTEL Core Ultra 5 225F 3.3GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek 1851 3nm Tray İşlemci - MSI GeForce RTX 5060 TI 8G SHADOW 2X OC PLUS GDDR7 DLSS 4 128 Bit Ekran Kartı - CORSAIR 16GB Vengeance 6000MHz CL36 DDR5 XMP/EXPO Single...
  14. D

Hazır Sistem Hakkında Tavsiye

Merhabalar arkadaşlar, şu sistemi buldum sitede, her şeyine bakınca (yanında verdiği monitör vb.) uygun gibi geldi gözüme ama foruma da sormak istedim uzun zaman sonra sistem toplayacağım için. Nasıldır, daha iyisi bu fiyata olur mu, alternatifleri var mıdır öğrenmek isterim. Bahsettiğim...
Geri