denizin isimli üyenin son içerikleri

1. denizin

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

Amd cudimm'e henüz tam destek vermiyor. Cudimm bir istisna. Zen6 da gelecekmiş ai öyle diyor
  2. denizin

Kimse kusura bakmasın. Tam itopyanın İntel ultra serisi işlemcilere ve z890 anakartlara güzel indirimler yaptığı gün vatan sadece bu işlemcilere özel üretilmiş ram kitlerini ölü fiyattan satıyor. Ortada bi dümen dönüyor. 60+bin tl lik ram kitleri 17bine kim niye satsın?
  3. denizin

Vatan çalışanları almıştır. Bi avuç da halka kalmıştır. Bu arada bunlar Cudimm bellekler. 14 ve 15. seri intel 7 ve 9 işlemciler için üretildi. O alanların %90ı ticaret için aldı. Bikaç gün sonra sahibinden'de xpc lancer 2x48 ilanlarına bakın. Piyasası zaten 25bin civarı. 32Gb nin yetmediği tek...
  4. denizin

En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

5080'le 9070xt ile 34 inç oled ekranda, yüksek ayarlarda, oyuncu klavyesi, oyucu mausumla, gamepadimle nice 2A'lar 3A'lar oynadım yine de 17inç LSD ekranda 2gb ekran kartımla anadan-babadan gizli saklı ya da okulu asıp internet kafelerde arkadaşlarımla oynadığım KNİGHT ONLİNE'nın keyfini...
  5. denizin

Tıp Öğrencisi İçin Tablet Önerisi

Efervesan tablet öneririm
  6. denizin

Anlas Kışlık Lastik mi Almalıyım 4 Mevsim mi?

Eskişehir'de motorların e-bike'ların yarısında Anlas winter grip 2 var. Silgi gibi yumuşak ve kaliteli bi yapısı ama yukarda da belirtilidği gibi özellikle sıcak havalarda kullandığında çabuk biter.
  7. denizin

Bisiklet Lastiği

Önerimi belirttim aslında ama bu biraz da şans işi. Bisikletime Schwalbe maraton taktıktan bi 15-20 km sonra zırhın bittiği yerden yani yanaktan tel girmişti lastiğe.
  8. denizin

Star Citizen arkadaş arıyorum

ben aldım bi ara aynı sebepten iade ettim tek başına koca galakside napayım.
  9. denizin

Bisiklet Lastiği

En sağlam zırlı lastikler şehir-tur bisikletleri için üretiliyor. Asıl şehir bisikletine zırhlı lastik takılır. Sadece zırh değil lastiğin hamuru da önemli. Schwalbe bisiklet lastiğinde kalitesini kanıtlamış markalardan. Alabiliyorsanız schwalbe alın. CST de alabilirsiniz ağırlığa takılmayın...
  10. denizin

60-70k Civarı Sistem Toplamayı Düşünüyorum

İntel u5 250k plus işlemci,(ideali 270k plus) B860 anakart, Cudimm destekli 2x24 DDR5 Ram İhtiyaca göre 2 ya da 4 tb m2 ssd + ek depolama için yüksek kapasiteli hdd. Render uygulamaları yapacağınız için size en düşük önerebileceğim ekran kartı da sizin de fark ettiğiniz gibi 3090'dır. AMD ekran...
  11. denizin

RTX 4060 8gb Vs RX 7800 XT 16gb Hangisi Alınır ?

ddr5'li sisteme yönel. Sonra eline para geçince 4060'ı sat RX7800 al
  12. denizin

Ryzen 5 2600 ve RTX 2060 Darboğaz Yaparmı?

Yaparsa yapsın almak istiyorsan al. FPS sınırı koyarsın olur biter. Eline para geçince de işlemcini yükseltirsin bu kadar basit.
  13. denizin

4k Oyun İçin; RTX 5080 Vs XT 9070 XT - 2k Monitör(3080 Ti)

34 inç kavisli 2k oled + 9070xt kombinasyonunu kullanıyorum. Ekran formatı 21.9 olduğu için tahminen 3k görüntü veriyormuş gibi karta yükleniyor ama rahat kaldırıyo bu kart. 21.9 format zaten rekabetçi oyunlar hariç hertürlü daha iyi 16.9 dan. 3A oyunları tertemiz yüksek ayarlarda oynuyorum...
  14. denizin

9070 XT ve 5 7500f 2k Monitör Önerisi

Şu an kullandığın 23 inç 1080p bi monitör var mı? Eğer varsa rekabetçi oyunlar için 23 inçi kullanmaya devam et ve yanına 21.9 ölçekli 34 inç VA ya da İPS kavisli bi monitör al. RPG soulslike türünde oyunlarla iyi gidiyor 21.9 ölçek Örnek olsun diye bitane yolluyorum...
Geri